2.5 C
Den Haag
dinsdag, december 5, 2023

Securitas trekt nieuwe Sales Manager aan: Mara van der Werf

Onze edities

Mara van der Werf is per 1 januari 2015 bij Securitas werkzaam als Sales Manager voor de kleinzakelijke markt. Hierbij richt zij zich vooral op new business en de uitbreiding van integrale veiligheidsoplossingen binnen het MKB, dat wil zeggen: een uitgebalanceerde combinatie van dienstverlening, monitoring en technologieën. Van der Werf geeft  leiding over een team van sales executives.

Van der Werf: ’Door de snelle ontwikkeling van techniek zijn er steeds meer oplossingen voor veiligheidsvraagstukken: van techniek en surveillance tot hospitality en safety. Ik zie er naar uit om met mijn team de best passende oplossing te vinden voor onze klanten en prospects.’

Van der Werf heeft een achtergrond in de media en werkte hiervoor o.a. als Sales Manager bij Autoscout24 en als Sales Director bij de Persgroep Advertising.

Over Securitas
Door de juiste inzet van mens, kennis en techniek vinden we de ideale veiligheidsbalans voor iedere situatie. Dat begint altijd met heel goed luisteren om zo te doorgronden wat de specifieke omstandigheden en wensen van de klant zijn. Vervolgens groeien we samen naar de gewenste situatie waarin de continuïteit van bedrijfsprocessen wordt gewaarborgd. Securitas. Eerst luisteren, dan beveiligen.

 

 

 

Laatste nieuws

Lunch a lungo… Classique 

Er valt bij The Hague Hospitality Experience Centre veel te genieten én te beleven: drie compleet verschillende restaurants, waar...

Lees ook..