7.2 C
Den Haag
zaterdag, december 9, 2023

Reibestein 30 jaar bedrijfsmakelaar en Ouderdorp start met Avenir

Onze edities

Den Haag – onder de subtitel “Reib & Rozig” vieren Onno Reibestein (52) en Roos Ouderdorp (26) de mijlpalen in hun vastgoedleven. Het zojuist geopende bar-restaurant Ciao Ciao aan het Tournooiveld zal ergens deze week het toneel zijn van de festiviteiten, alwaar zij met de genodigden collegae en andere zakenrelaties het glas zullen heffen op de wapenfeiten.

Onno Reibestein startte zijn carrière in het commerciële vastgoed op 4 september 1984 bij het toen nog genaamde Zadelhoff Makelaars (het huidige DTZ), na ruim 12 jaar maakte hij in 1996 de overstap naar Rob Swart Bedrijfshuisvesting in Zoetermeer om begin 2000 terug te keren naar de Den Haag met zijn eigen bedrijf Reibestein en Partners Bedrijfshuisvesting. Ondanks een paar grote (beleggings-) transacties in het verleden op de kantoren-/bedrijfsruimtemarkt in Den Haag e.o. staat Reibestein toch meer bekend als de MKB huisvestingspecialist.

Als vastgoed- en persoonlijke vrienden besloten Reibestein en Ouderdorp om samen stil te staan bij dit jubileum en tegelijkertijd het nieuwe bedrijf van Ouderdorp, Avenir Vastgoed, te introduceren.

6 jaar geleden richtte Ouderdorp samen met een compagnon Onesta Vastgoed op, welke verhuur-onderneming, direct vanaf het begin een aanzienlijk marktaandeel wist te veroveren in de verhuurmarkt van residentieel vastgoed. Na zes jaar besloot Roos Ouderdorp geheel op eigen benen verder te gaan onder een nieuwe naam, Avenir Vastgoed. Met dit full-service makelaarskantoor is zij vastbesloten om samen met haar assistente Isabel Esche Rozendaal zich opnieuw een plaats in de Haagse verhuurmarkt te verwerven. Deze keer zullen ook koop/verkoop en taxaties van residentieel vastgoed tot het dienstenpakket gaan behoren.

Hoewel Reibestein al 30 jaar bezig, “Reib”, en Ouderdorp met 6 jaar nog “Rozig”, staan ze beiden nog steeds te trappelen hun verschillende markten in het Haagse te bedienen.

Laatste nieuws

Lunch a lungo… Classique 

Er valt bij The Hague Hospitality Experience Centre veel te genieten én te beleven: drie compleet verschillende restaurants, waar...

Lees ook..