2.8 C
Den Haag
vrijdag, december 8, 2023

Officiële opening kantoor Haaglanden van BDO trekt 300 relaties

Onze edities

Ruim 300 relaties kwamen donderdag 20 november af op de officiële opening van het nieuwe kantoor Haaglanden van BDO. Aan de Laan van Zuid Hoorn in Rijswijk zijn twee vestigingen samengegaan: BDO Westland en BDO Den Haag. Naast die primeur was er nog één: de Beaujolais Primeur die officieel werd ontkurkt. Met de opening van BDO Haaglanden streeft BDO naar meer slagkracht. ‘Door meer specialisaties samen te voegen kun je flexibeler en proactief inspelen op de wensen en vragen van de klant’, zegt clustermanager Cees Uitbeijerse van kantoor Haaglanden.

BDO telt wereldwijd 1.300 vestigingen in 144 landen. Daarmee is het kantoor het vijfde accountancy- en adviesnetwerk ter wereld. ‘We hebben internationale contacten die we combineren met een persoonlijke benadering’, zegt Cees Uitbeijerse.

De cliënten van BDO Haaglanden zijn vooral te vinden in familiebedrijven in de regio. Ook corporate clients en die uit de publieke sector weten het kantoor te vinden. De dienstverlening loopt tegenwoordig breed uiteen. Niet alleen meer de gebruikelijke accountancy en fiscale expertise, maar ook meer gespecialiseerde diensten zoals juristen voor arbeids- en ondernemingsrecht en IT-dienstverlening.

Door de bundeling van twee kantoren in BDO Haaglanden slaat het kantoor meer vliegen in één klap. ‘Het fysiek bij elkaar heeft extra voordelen, door even snel bij elkaar binnen te kunnen lopen of even ad hoc te kunnen overleggen. Ook een verdere branchespecialisatie voor medewerkers behoort tot de mogelijkheden.’ Voor de Westlandse relaties is BDO ook te vinden in The Greenhouse in Honselersdijk.

Menselijke maat
De markt vraagt van accountantskantoren om efficiënter te opereren. BDO speelt daarop in door volop in te zetten op slimme automatisering. Hoewel BDO Haaglanden met iets meer dan 100 medewerkers een ‘groot’ kantoor is, staat de menselijke maat voorop. ‘Alle afdelingen van het kantoor zijn in het nieuwe pand over slechts twee verdiepingen verdeeld, zodat iedereen goed te bereiken is. De glazen wanden weerspiegelen het open karakter dat BDO nastreeft.’

De ruim 300 relaties die de primeur van BDO Haaglanden en de Beaujolais Primeur bezochten, konden kennismaken met de medewerkers. Dat gebeurde in een geanimeerde bijeenkomst. Om alle gasten tijdelijk te huisvesten was er een grote tent op het parkeerterrein geplaatst. Met live muziek en een hapje en een drankje werd de start van BDO Haaglanden feestelijk gevierd. Middels een druk op een rode knop werd BDO Haaglanden officieel geopend door de clustermanager samen met drie partners van de vestiging.

Laatste nieuws

Lunch a lungo… Classique 

Er valt bij The Hague Hospitality Experience Centre veel te genieten én te beleven: drie compleet verschillende restaurants, waar...

Lees ook..