2.5 C
Den Haag
dinsdag, december 5, 2023

Pathé Privé: met je eigen gezelschap naar een besloten filmvoorstelling

Onze edities

Altijd al gedroomd van een eigen bioscoopzaal voor alleen jou en jouw vrienden en/ of familie? Pathé introduceert vanaf vandaag Pathé Privé waarmee bezoekers een gehele zaal kunnen afhuren en samen met hun eigen selecte gezelschap een film naar keuze kunnen bekijken. Een gezellig, exclusief én veilig moment samen met iedereen die je dierbaar is.

Doron Kurz, Commercieel Directeur Pathé: “Vanuit onze evenementen tak verhuurt Pathé al jaren privé-zalen aan bedrijven. Steeds vaker kregen wij het verzoek of dit ook mogelijk is voor particulieren. In deze periode is de behoefte om met een eigen privé gezelschap naar de film te gaan nog groter geworden. Doordat we nu te maken hebben met de 1,5 meter maatregelen in onze bioscopen en daardoor een beperkte capaciteit hebben, is Pathé Privé ook bereikbaar geworden voor onze particuliere bezoekers. Onze bezoekers weten ons overigens al sinds 1 juni alweer in groten getale te vinden. In de bioscoop een film kijken is de ultieme beleving en dit kan nu ook exclusief samen met je vrienden of familie.”

Uiteraard wordt tijdens Pathé Privé alle 1,5 meter maatregelen gewaarborgd. Pathé Privé is al mogelijk vanaf 19 euro per persoon (uitgaande van een reguliere 2D-film) waarbij de maximum capaciteit per bioscoopzaal voor een Pathé Privé voorstelling moet worden afgenomen. Het arrangement is inclusief een frisdrank en popcorn. De maximum capaciteit is afhankelijk per zaal. De zalen hebben tot 1 juli een maximum capaciteit tot 30 personen en vanaf 1 juli een maximum capaciteit tot 100 personen. Bezoekers kiezen zelf hun film uit de topfilms die op dat moment in de bioscopen draaien.

Kijk voor meer informatie op https://www.pathe.nl/prive

Laatste nieuws

Lunch a lungo… Classique 

Er valt bij The Hague Hospitality Experience Centre veel te genieten én te beleven: drie compleet verschillende restaurants, waar...

Lees ook..