2 C
Den Haag
vrijdag, december 8, 2023

Netwerken en bijzondere rijervaringen

Onze edities

In mei leggen alle vogels een ei, volgens het bekende spreekwoord. En sinds jaar en dag leggen Haagse ondernemers in mei een aantal kilometers af, tijdens de Business Haaglanden autotestdag. Ook in 2017 was het voor een exclusief gezelschap Haagse ondernemers weer genieten van het lekkere weer, goed gezelschap, prima eten en een mooie selectie bolides. De testverslagen leest u verderop in het magazine.

Van Strandrestaurant Werelds…

In de vroege ochtend van 9 mei verzamelde de autotestrijders zich bij het nieuwe Strandrestaurant Werelds. Eigenaar Marco Seitz trakteerde de gasten op heerlijk gebak met koffie en thee in zijn nieuwe onderneming aan het strand van Scheveningen. Want wat is er nu lekkerder dan je dag beginnen aan de kust? Pascal Keus, accountmanager regio Den Haag van het Motorhuis, kwam ook met een mooie traktatie op de vroege ochtend: hij nam de nieuwste Alfa Romeo Stelvio mee als testauto. Na het uitdelen van de sleutels reden de gasten met een glimlach de boulevard af, op weg naar de tweede locatie.

Via Rotterdam The Hague Airport…

Richting dé hub van bedrijvigheid in onze regio: Wordhotel Wings bij Rotterdam The Hague Airport waar Dave Schardijn, de Sales Manager Meeting & Events ter plekke de gasten ontving. In de aangrenzende hangar – die tevens kan worden afgehuurd voor feesten en partijen – bij het hotel konden zij direct hun auto kwijt. Anita Wadman van de luchthaven trakteerde de aanwezigen nog op een bijzondere rondleiding op het vliegveld, inclusief rondje op de start- en landingsbaan! Met nieuwe autosleutels op zak voor de tweede testrit, zette het hele gezelschap zich hierna weer in beweging naar het meest dynamische museum van Nederland.

Naar het Louwman Museum

Waar kun je een exclusieve lunch verzorgd door House of Lords nu beter laten opdienen dan in de hal van een Museum voor bijzondere auto’s? Inderdaad, ook tijdens deze autotestdag werden de deelnemers weer flink in de watten gelegd. Bij aankomst in het Louwman Museum, op de grens van Den Haag en Wassenaar, werden de testrijders welkom geheten door directeur Ronald Kooyman. De lunch was niet te versmaden en een mooi einde van wederom een zeer geslaagde autotestdag. En voor de ondernemers die nog wat wilden nagenieten had Kooyman goed nieuws: zij konden nog even het museum in om daar nog meer rubber op te snuiven.

Laatste nieuws

Lunch a lungo… Classique 

Er valt bij The Hague Hospitality Experience Centre veel te genieten én te beleven: drie compleet verschillende restaurants, waar...

Lees ook..