2.5 C
Den Haag
dinsdag, december 5, 2023

Netwerken en bijzondere rijervaringen

Onze edities

In mei leggen alle vogels een ei, volgens het bekende spreekwoord. En sinds jaar en dag leggen  Haagse ondernemers in mei een aantal kilometers af, tijdens de Business Haaglanden autotestdag. Ook in 2018 was het voor een exclusief gezelschap Haagse ondernemers weer genieten van het lekkere weer, goed gezelschap, prima eten en een mooie selectie bolides.

Van Zuiderstrandtheater

In de vroege ochtend van 17 mei verzamelde de autotestrijders zich bij het Zuiderstrandtheater. Manager Business Events, Diederick van Eeden ontvangt de gasten met een heerlijke  kop koffie en thee en geeft ons een korte ronleiding door het Zuiderstrandteheater. Buiten de reguliere theater bezoeken is deze locatie namelijk zeer geschikt voor diverse (business) evenementen. Na het uitdelen van de sleutels reden de gasten met een glimlach het terrein af, op weg naar de tweede locatie.

Via TheaterHangaar….

Het vervolg werd ingezet richting Soldaat van Oranje – De Musical speelt. De musical ging op 30 oktober 2010 in première in de speciaal voor de voorstelling gebouwde TheaterHangaar op Vliegkamp Valkenburg in Katwijk. We werden hartelijk ontvangen door Ralph Dik  en Yasmin le Conge-Croese (beiden verantwoordelijk voor de events) en hoofd duty manager Jeroen Theis. Na een kop koffie en wat lekkers kregen we bij hoge uitzondering een speciale rondleiding achter de schermen. Jeroen gaf ons inside information wat betreft de musical zelf en de technische details. Ralph vertelde ons wat er al zo mogelijk is om TheaterHangaar en de nabijgelegen Hangaar2 te huren voor diverse zakelijke evenementen, feesten en partijen. Er werd al snel duidelijk dat ze ook wat dat betreft geen uitdaging uit de weg gaan! Met nieuwe autosleutels op zak voor de tweede testrit, zette het hele gezelschap zich hierna weer in beweging naar de haven van Scheveningen voor de lunch.

Naar Encore & Catch by Simonis

Waar kun je een exclusieve lunch nu beter laten opdienen dan Catch by Simonis. Inderdaad, ook tijdens deze autotestdag werden de deelnemers weer flink in de watten gelegd. Bij aankomst bij Encore, werden de testrijders welkom geheten door manager Peter de Ruiter met een drankje. Vervolgens stond de lunch klaar bij Catch. De lunch was niet te versmaden en een mooi einde van wederom een zeer geslaagde autotestdag.

Laatste nieuws

Lunch a lungo… Classique 

Er valt bij The Hague Hospitality Experience Centre veel te genieten én te beleven: drie compleet verschillende restaurants, waar...

Lees ook..