7.7 C
Den Haag
donderdag, april 18, 2024

Lunch á presto… Pazze e Pizze

Onze edities

Pazze e Pizze een restaurant dat sinds twee maanden geopend is. Een unieke formule wat zeker de moeite waard is voor een bezoek om u tijdens de lunch te laten verwennen en te genieten. Zeker met de lente in de aantocht op het prachtig gelegen terras op het bekende Rabbijn Maarsenplein.

Locatie 7,5

Het Rabbijn Maarsenplein bekend om zijn ligging achter de Bijenkorf en waar het heerlijk toeven is als straks de (lente) zon gaat schijnen om op het prachtige terras van Pazze e Pizze te genieten. De bereikbaarheid is prima ondanks dat Pazze e Pizze in het centrum van Den Haag ligt. In de omgeving zijn meerdere parkeergarages. Uiteraard is het openbaar vervoer of de fiets ook geen enkel probleem om deze leuke locatie aan te doen.

Interieur: 7,5

Sfeervol, fris, hip ingericht met warme materialen en frisse kleuren. Er staat een grote houten tafel welke geschikt is voor bijvoorbeeld familie of grotere groepen. Ook zijn er hoekjes met daarbij de heerlijke luie bank waar je heerlijk relaxed kan toeven met vrienden. Ook staan er wat hoge tafels om te genieten van de lunch. Kortom, voor elk wat wils.  De inrichting van een restaurant kan je wel aan Roos Carrieri, ook wel bekend van restaurant De Basiliek, overlaten.

Menu 7,5

We starten even met een Spa blauw. Mijn tafelgenoot is vegetarisch. Dit meld ik omdat de meeste restaurants hiermee tegenwoordig wel rekening houden, maar wij het eigenlijk nooit specifiek vermelden. Dus rekeninghoudend met mijn vegetarisch tafelgenoot starten we met een salade van heerlijke verse tomaten met mozzarella, welke rijkelijk gevuld was. Daarbij een antipasta piccolo voor mijn persoon. Helemaal op maat en vers. Vervolgens kozen we voor verschillende pizza slices. Deze kan je kiezen van klein tot groot en wat je er maar op wilt. Dat is echt leuk aan het concept. Dat je bijvoorbeeld een aantal kleine slices besteld met meerdere smaken. Lekkere, niet voor de hand liggende combinaties met vele verse producten. En uiteraard ook veel slices zonder vlees. Ook kan je er terecht voor flatbread of een verse pasta. We sloten deze lunch af met een heerlijke cappuccino met een cannoli dulce de leche.

Bediening: 8

We worden vriendelijk ontvangen bij binnenkomst en onze jassen worden aangenomen en opgehangen. We kregen een mooie tafel aangeboden bij het raam met uitzicht op het Rabbijn Maarsenplein. We werden gelijk te woord gestaan en kregen een enthousiaste uitleg over hoe het concept werkt en wat Pazze e Pizze nog meer te bieden heeft.

Laatste nieuws

Sophie van Gunn en Willem Jan Huizingavan Baker Tilly: ‘Een uitdaging in huidig belastingklimaat ondernemer te zijn’

Het zal de Haagse ondernemer niet verrassen dat de grootste belastingwijzigingen elk jaar op Prinsjesdag worden aangekondigd. Maar ook...

Lees ook..