15.5 C
Den Haag
maandag, september 25, 2023

Lunch a lungo… Leo’s International Flavors

Onze edities

Wederom testen wij een nieuw horeca concept, LEO’s International Flavors, gevestigd in het Leonardo Hotel. Een concept waarin de gerechten geïnspireerd zijn op keukens van over de hele wereld. Het draait om authentieke smaken, maar met een persoonlijke touch. Kleine gerechten die je kan delen, zodat je meerdere smaken kan proeven. Wij zijn benieuwd!

Bediening 7,5

We worden hartelijk ontvangen en naar ons tafeltje begeleid. Het was flink druk tijdens de lunch maar we werden vriendelijk geholpen door een vrolijke jongen. Wat ons betreft had het wel ietsje sneller gekund qua opdienen van de gerechten, vooral tussen voor en hoofd.

Interieur 9

Het interieur van Leonardo Hotel is geheel op de schop geweest. De entree en de lobby van het hotel lopen geruisloos over in het restaurant. Geen brasserie in een hotel, maar een heus restaurant wat je ook echt los kan zien. In het midden een gezellige grote ronde bar en aan het raamgedeelte het restaurant. Ingedeeld in allemaal leuke knusse nisjes. Mooi warm kleurgebruik met diverse stoffen en materialen. Marmeren tafeltjes, fluwelen stoeltjes en rondom weer leuk beklede ronde banken bedekt met luxe kussens. Al met al een moderne, chique, maar wel toegangelijke uitstraling. Leuke details, leren servetringen in de huisstijlkleur met logo. Het zijn de kleine details die het een mooi geheel maken. Overigens voor grotere groepen is er een aparte ruimte en voor private dining is er ook een aparte kamer.

Menu 8,5

Op de menukaart van LEO’S International Flavors staan authentieke gerechten van over de hele wereld die allen gedeeld kunnen worden om meerdere smaken te proberen. Gedurende het jaar vinden verschillende LEO’S Food Festivals plaats met keukens van Thailand tot Iran en van Tunesië tot Mexico. Tijdens de Food Festivals staat er iedere editie een wereldse keuken centraal, wordt er een chef vanuit het land ingevlogen en komen de beste gerechten op de menukaart te staan. Daarnaast is er  een drankenkaart samengesteld met internationale dranken zoals een Nederlandse Gin, Libanese wijn en een Japanse cocktail. Mijn tafelgenoot koos voor een Beef Tataki met gepofte rijst, wakame, sesam misomousse en krokante knoflook. Een heerlijke combinatie van mals vlees met een frisse, crispy bite. Dit werd vervolgd met een Classic, namelijk de Leo’s Burger (gebakken ei, spek, augurk, tomaat, cheddar, Promenade friet). Ook goed qua smaak en, zoals gevraagd, medium gebakken. En omdat ik nooit kan kiezen en het liefst de hele kaart zou willen, ging ik voor Leo’s lunch tasting. Een box met 5 verschillende gerechtjes, zodat je inderdaad veel kan proeven. Deze box bestond uit: Soto ayam, burrata, taco, falafel en de LEO’S burger. En dit dan allemaal in het klein. Echt een uitkomst. Het enige nadeel hiervan vond ik dan wel, dat je echt met het warme moet beginnen, maar dat mijn logische brein denkt dat ik met burrata, het koude gerecht moet beginnen. Maar dat is dan weer persoonlijk. Qua smaken allemaal even lekker en ook precies genoeg.

Bereikbaarheid 8

Leo’s International Flavors is gevestigd in het Leonardo Hotel aan de Van Stolkweg 1. Deze locatie is natuurlijk perfect te bereiken met de auto. Er is een eigen parkeerterrein waar je de eerste 2 uur gratis kan parkeren. Dus een perfecte locatie voor een meeting voor even snel of uitgebreid.

Laatste nieuws

Adhoc in finale bij Ondernemersprijs Haaglanden

10 september jl. was de halve finale van de Ondernemersprijs Haaglanden. Claudia Duinisveld, Adhoc, stond in de halve finale....

Lees ook..