7.2 C
Den Haag
zaterdag, december 9, 2023

Autotestdag 2022, Netwerken en elektrische rijervaringen

Onze edities

Voor de achttiende keer was er de Business Haaglanden Autotestdag. Zestien gloednieuwe bolides werden ’s morgens vroeg uit de garages van de diverse autodealers naar Interior Service te Wassenaar gereden. Hoe fijn dat de autodealers nog steeds enthousiast reageren en dat we de auto ’s mogen testen. Wat is er veel veranderd in achttien jaar. Breekt de elektrische auto definitief door? Tanken we in 2030 nog benzine? En wat zijn de alternatieven voor de elektrische auto? De testers: Zestien ondernemers uit de regio Haaglanden die klaar staan om de tests uit te voeren. De testverslagen leest u verderop in het magazine. Vergeet niet de QR-code te scannen voor meer technische informatie!

Interior Service 

Zo begonnen we deze zonnige dag in alle vroegte bij Interior Service waar we hartelijk werden ontvangen met koffie van Fortune Coffee, vers fruit en een taartje verzorgd door Bewaakt & Bewoond. Interior Service is een leverancier van afbouwmaterialen. Maar ze zijn eigenlijk veel méér dan dat. Ze bieden totaaloplossingen voor klanten met een op service gerichte infrastructuur. Zij bieden houvast in de overspannen wereld van aannemers, bouwmarkten en interieurstylisten. De tot in detail ontworpen stijlen zorgen voor het verminderen van keuzestress en geven een helder beeld van wat mogelijk is. 

Na een welkomstwoord van de Business Haaglanden Autotestdag- organisator Rob Truijens en co-founder van Interior Service, Pieter Keldermans, worden de testrijders op weg geholpen naar restaurant La Galleria te Noordwijk. 

La Galleria noordwijk

De eerste testrit zit erop en we worden ontvangen met koffie en gebak op het terras van La Galleria. Sinds 1987 is La Galleria Noordwijk ’the place to be’ voor liefhebbers van de authentieke Italiaanse keuken en de warme zuidelijke atmosfeer. Het vriendelijke personeel staat dagelijks voor u klaar om u met open armen te ontvangen. Het restaurant is prachtig gelegen op de Koningin Wilhelmina boulevard, naast het Hotel van Oranje, op een steenworp afstand van het strand. Tijd voor de tweede testrit en de sleutels worden verdeeld. Op naar de lunch bij Brasserie Bijna Thuis.

Brasserie Bijna thuis

Het karakteristieke witte pand op landgoed Overvoorde in een oase van rust op de grens van Rijswijk en Den Haag, was eeuwenlang een buitenverblijf waar notabelen uit onder meer Delft en Rotterdam verbleven. Inpandig in het hotel bevind zich Brasserie Bijna Thuis. We sloten deze zonnige ochtend af op het terras met een lunch en een leuk presentje van Hotel Trusten te Willemstad in de vorm van een flesje olijfolie en een leuke aanbieding voor een overnachting met diner!

Laatste nieuws

Lunch a lungo… Classique 

Er valt bij The Hague Hospitality Experience Centre veel te genieten én te beleven: drie compleet verschillende restaurants, waar...

Lees ook..