-0.5 C
Den Haag
vrijdag, december 1, 2023

ING haalt ruim 5000 euro op voor het Ronald Mc Donald huis in Den Haag

Onze edities

Op donderdag 19 juni heeft ING Zakelijk Zuid Holland ruim 5.000 euro opgehaald voor het Ronald Mc Donald huis in Den Haag. Dit was de opbrengst van het bedrijvenvoetbaltoernooi  dat bij voetbalvereniging Westlandia in Naaldwijk werd georganiseerd. 16 bedrijventeams gingen er de sportieve strijd met elkaar aan. Ook  was er de strijd om de titel: “topscorer van het toernooi” bij het Koning Penalty Spel. ING, Mc Donalds Den Haag en Samsung stelden fraaie WK prijzen beschikbaar.  Deze middag is o.a. door de ING medewerkers mogelijk gemaakt door hun tomeloze inzet op en om het veld.

De opbrengst van deze middag is door Mc Donalds Den Haag verdubbeld. Yvonne Keulaards van het Ronald Mc Donald huis in Den Haag nam dankbaar de cheque aan van ING directeur Dominique ter Schure. “Een geweldige sportieve en gezellige middag met een fraaie opbrengst voor het goede doel, met dank aan de deelnemende bedrijven! “; zo sloot Dominique ter Schure deze middag af.

Laatste nieuws

Lunch a lungo… Classique 

Er valt bij The Hague Hospitality Experience Centre veel te genieten én te beleven: drie compleet verschillende restaurants, waar...

Lees ook..