1.4 C
Den Haag
maandag, december 4, 2023

Droomhuis voor zelfstandigen

Onze edities

COLUMN Jeroen van Lunen
DGA financieel adviseurs

Wie wel eens bij DGA is geweest heeft vast het bord “Grootste kans op een hypotheek voor zelfstandigen” in de etalage zien hangen. Dat is geen loze belofte, maar dagelijkse realiteit. Uit ervaring maken wij mee dat zelfstandigen na teleurstellende en onvruchtbare gesprekken met traditionele banken en hypotheekadviseurs bij DGA binnenlopen.

Ze hebben dan ervaren dat het afsluiten van een hypotheek voor zelfstandigen bij heel veel adviseurs niet lukt, simpelweg omdat de ervaring en bijvoorbeeld het kunnen beoordelen van jaarcijfers ontbreekt. Bij DGA hebben we die ervaring en expertise wel in huis en kunnen we de hypotheek in de meeste gevallen soepel en tot volle tevredenheid in orde maken.

Vaak merken we dat veel zelfstandigen denken dat het moeilijk is om een hypotheek te krijgen. Het is wellicht wat complexer, maar met een goede en ervaren adviseur (zelf ook ondernemer) hoeft het niet ingewikkeld te zijn en kan je ook als zelfstandige gewoon je droomhuis aankopen.  Voor het financieren van een bedrijfspand ben je bij DGA ook aan het goede adres.

Dus ondernemers, ZZP’ers en zelfstandigen van Den Haag en omstreken: ben je op zoek naar een goede hypotheek voor het huis van je dromen of de financiering van je bedrijfspand? De meeste dromen hoeven geen bedrog te zijn! Daag ons uit en ervaar wat wij voor jou kunnen betekenen.

Bekijk samen met onze ervaren adviseurs wat de mogelijkheden zijn. Meer weten?

Kom dan snel langs bij DGA Financieel Adviseurs op de Kranenburgweg 94, u bent van harte welkom. Bellen kan natuurlijk ook: 070 – 355 66 48.  

Laatste nieuws

Lunch a lungo… Classique 

Er valt bij The Hague Hospitality Experience Centre veel te genieten én te beleven: drie compleet verschillende restaurants, waar...

Lees ook..