2.5 C
Den Haag
dinsdag, december 5, 2023

Dé partner voor een vlekkeloze presentatie

Onze edities

Tekst: Philip Fokker Fotografie: Rob Schippers

Enthousiasme is belangrijk voor een ondernemer. Tijdens het gesprek met René Bos van Presentation Partner klinkt niet alleen zijn expertise door maar ook zijn enthousiasme voor het vak waar hij achtentwintig jaar geleden zijn eerste stappen in zette.

Gat in de markt

Oprichter René Bos herinnert zich nog goed dat hij zijn vrouw vertelde dat hij zijn baan bij IBM wilde opzeggen om zich te gaan richten op de verkoop van LCD overhead projectoren, nu zo’n drie decennia geleden. Want de nieuwe technieken, de computers en de software, waar hij bij IBM mee te maken had; dat zou dé toekomst zijn voor bedrijven die gebaat waren bij een goede presentatie. En nog steeds is dat de grootste drijfveer voor het bedrijf van Bos: een presentator moet overeind blijven doordat zijn technische hulpmiddelen optimaal functioneren.

Flexplekken en Het Nieuwe Werken

Als je doet wat je predikt kom je als ondernemer geloofwaardig bij je klanten over. En bij Presentation Partner hebben ze dat goed begrepen. Het Nieuwe Werken is dan ook compleet doorgevoerd op de vestiging aan de Signaalrood 63 te Zoetermeer. Toen René Bos een paar jaar geleden een aantal studenten van de TU Delft op kantoor had werken die druk in de weer waren met de nieuwe website, wilde hij daar wel eens tussen zitten om sfeer te proeven. Al snel schoven ook andere collega’s aan en ontstond er een gezellige en inspirerende werk hub. Reden voor Bos om zijn eigen kantoor opnieuw in te laten richten; die ruimte is nu voor iedereen, voorzien van een beeldscherm en een fijne zithoek. De enige kabel die nog het pand binnenkomt is de glasvezelkabel, verder is alles draad- en papierloos. Maak van je vergaderplek je werkplek, is dan ook een van de credo’s van Bos. Belangrijk dat alle apparatuur op iedere plek werkt. En dat realiseren ze graag voor hun klanten; plug and play at any place voor zowel iOS en Android.

Presentation Partner, what’s in a name?

Op het moment van schrijven mag Bos zich met recht dé expert op het gebied van touchscreens noemen, technisch gezien de logische opvolger van zijn twee eerdere bestsellers, overhead projectoren en beamers. Maar de hardware, dat is eigenlijk pas het begin van het succesverhaal van Presentation Partner. Want het partnership dat een klant aangaat door met hen in zee te gaan, daar plukken zij ook de vruchten van. Bij een partnership krijgt u vijf jaar support op de oplossingen én de presentatie. Dus u (of uw systeembeheerder) hoeft zich, mochten er al calamiteiten zijn, nergens zorgen over te maken. En vooraf krijgt u een transparante offerte met open calculaties aangeboden, want onverwachte uitgaven, daar zit natuurlijk geen enkele ondernemer op te wachten. Niet zo vreemd dat klanten als Akzo Nobel en Eneco al jarenlang gebruik maken van de diensten van Presentation Partner. Dus op zoek naar de beste en nieuwste werkomgeving? Voor zowel meubilair, infrastructuur als displays kunt u bij Presentation Partner terecht.

Laatste nieuws

Lunch a lungo… Classique 

Er valt bij The Hague Hospitality Experience Centre veel te genieten én te beleven: drie compleet verschillende restaurants, waar...

Lees ook..