2 C
Den Haag
vrijdag, december 8, 2023

5 oktober Business Beurs! Kom langs!

Onze edities

TEKST: PHILIP FOKKER

Op 5 oktober opent de Business Beurs Haaglanden voor de zevende keer haar deuren voor de Haagse ondernemer. Eigenaar van RTR Events – en tevens uitgever van dit blad – Rob Truijens nodigt u van harte uit langs te komen in De Grote Kerk, om de nieuwste trends te bekijken én om te netwerken natuurlijk.

Drie op een rij

Maar niet alleen op 5 oktober zijn de mensen van RTR Events in De Grote Kerk te vinden. Op 6 en 7 oktober vindt namelijk voor de tweede keer de 50+ Lifestyle Beurs Haaglanden plaats, waar kwieke en levenslustige Hagenaars zich kunnen laven aan de vele stands die speciaal voor hen zijn ingericht. Drie dagen beurs draaien, voor een ondernemer als Rob Truijens, die moeilijk stil kan zitten, een mooi moment om veel nieuwe mensen de hand te kunnen schudden en het hen zo goed mogelijk naar de zin te maken.

Voor en door ondernemers

Door onder meer de vele gesprekken die Truijens al jaren met ondernemers uit het gehele land voert ontstond in 2011 ook het idee voor het organiseren van een zakelijke beurs. Het ontzorgen van ondernemers komt hierbij op de eerste plaats. En niet alleen voor de bezoekende ondernemer maar juist ook voor de standhouders. Want dat was iets wat Truijens opviel in de dagelijkse praktijk: ondernemers die hun producten en diensten aanprijzen op een (vak)beurs hebben geen zin in gezeur en gedoe. Die willen namelijk alleen maar ondernemen en geen energie kwijt zijn aan randzaken. Vandaar dat een stand op de Business Beurs Haaglanden voor een ondernemer betekent dat deze volledig wordt ontzorgd: de stand wordt gehuurd en geplaatst en eten, drinken en interessante lezingen zitten allemaal bij het voordelige pakket inbegrepen. Allemaal voor een vaste prijs, overzichtelijk en betaalbaar, zodat ondernemers zich totaal kunnen richten op het meest belangrijke: het succes van de eigen onderneming.

Tot ziens op 5 oktober!

Inmiddels stromen de aanmeldingen binnen en is een groot aantal van de stands al vergeven. En ook dit jaar zal de diversiteit van het aantal ondernemers groot zijn: zakelijk dienstverleners vertellen u graag over de nieuwste ontwikkelingen, auto dealers showen de nieuwste snufjes uit hun wagenpark en ook van bijzondere proeverijen van bijvoorbeeld wijnen, whisky’s en gin kunt u als bezoeker én standhouder genieten. Na een uitstapje naar de Fokker Terminal in 2016 zorgt de schitterende Grote Kerk dit jaar weer voor de juiste ambiance. Dus meld u nu aan als standhouder via de site van RTR Events of kom zeker even langs op 5 oktober, tussen 13:00 en 20:00 uur bij de Business Beurs Haaglanden in De Grote Kerk!

Klik hier voor meer informatie!

Laatste nieuws

Lunch a lungo… Classique 

Er valt bij The Hague Hospitality Experience Centre veel te genieten én te beleven: drie compleet verschillende restaurants, waar...

Lees ook..