3.1 C
Den Haag
maandag, december 4, 2023

Business Beurs Haaglanden donderdag 29 september 2016 Fokker Terminal

Onze edities

Haagse bedrijven kopen bij Haagse bedrijven

De Business Beurs Haaglanden vindt plaats op donderdag 29 september van 11.00 tot 21.00 uur in de Fokker Terminal in Den Haag. Een nieuwe locatie met diversiteit aan mogelijkheden voor u als exposant.

De Business Beurs Haaglanden is de ideale gelegenheid om uw product onder te aandacht te brengen bij ondernemers uit de regio Haaglanden. Geen statische beurs met hokjes maar open business points die ruimte creëren voor een interactieve ontmoeting. Een nieuwe locatie met nog meer ruimte en mogelijkheden, diversiteit aan themapleinen, totaalpakket waarin u als exposant volledig wordt ontzorgd, aparte subruimtes voor workshops & presentaties, exclusieve netwerkborrel, uitstekende parkeergelegenheid en bereikbaarheid en nog veel meer.

Schrijf u nu in als exposant voor de Business Beurs Haaglanden en zorg dat uw bedrijf niet ontbreekt op deze unieke dag voor ondernemers uit de regio Haaglanden. Netwerken met beslissers uit het hogere segment van het bedrijfsleven!

Kijk voor meer informatie op www.businessbeurshaaglanden.nl of neem contact op via info@rtrevents.nl / 070 – 346 72 17
Kijk voor het volledige overzicht van de beurzen georganiseerd door RTR Events op www.rtrevents.nl

Laatste nieuws

Lunch a lungo… Classique 

Er valt bij The Hague Hospitality Experience Centre veel te genieten én te beleven: drie compleet verschillende restaurants, waar...

Lees ook..