2.5 C
Den Haag
dinsdag, december 5, 2023

Babylon Hotel Den Haag in een nieuw jasje!

Onze edities

Sinds 12 februari draagt Hampshire Hotel Babylon de naam Babylon Hotel Den Haag. En een nieuwe naam is niet het enige wat er anders is aan het hotel; als onderdeel van de Nederlandse hotelfamilie Eden Hotels doet Babylon Hotel Den Haag het nét even anders! En dat betekent ook: splinternieuwe (vergader)zalen en hotelkamers.

Onderdeel van Eden Hotels

Pal naast het Centraal Station met het Haagse Bos en het Malieveld voor de deur; de locatie van het Babylon Hotel Den Haag mag met recht een A-locatie worden genoemd! Het zijn niet alleen de locatie en het nieuwe uiterlijk die het hotel op laten vallen, het is juist de nieuwe propositie die de gasten van het Babylon Hotel Den Haag een lokale ervaring biedt. Het hotel maakt onderdeel uit van het familiebedrijf Eden Hotels; een oer-Nederlandse hotelgroep met 14 eigentijdse en iconische hotels in grote en middelgrote steden zoals Den Haag,  Amsterdam, Groningen en Maastricht.

Dé ideale vergaderlocatie in Den Haag!

Dat het Babylon Hotel Den Haag flink investeerde in de zalen is niet voor niets want steeds meer professionals verplaatsen hun zakelijke bijeenkomsten naar het hotel. Niet zo vreemd, aangezien het hotel naast het Centraal Station ligt en op nog geen half uur van Schiphol. Met de 6 vergaderzalen die het Babylon Hotel biedt en daarbij de mogelijkheid tot uitwijken naar New Babylon Meeting Center is er ruimte voor meer dan 1.000 professionals. De vernieuwde conferentiezalen in combinatie met winkels, restaurants en het fitness center om de hoek zorgen voor de aangename mix van werk, vergaderen en ontspanning.

Eindeloze vergadermogelijkheden

De vergaderzalen zijn onlangs volledig gerenoveerd en voorzien van state of the art audiovisuele mogelijkheden. De meeting arrangementen zijn uiteenlopend maar kunnen ook tailormade worden aangepast naar persoonlijke voorkeuren. Zo wordt iedere presentatie, workshop, lezing en vergadering interactief en hélemaal van nu. Voor meerdaagse bijeenkomsten heeft het Babylon Hotel 143 hotelkamers, die begin dit jaar gerenoveerd zijn volgens het ontwerp van interieurarchitect Feran Thomassen. Voor een business-lunch of diner moet je bij Restaurant The LivingRoom op de eerste etage zijn waar chef-kok  Leon Looijenstein een nieuw en culinair menu heeft geïntroduceerd. Ook zit je binnen een paar minuten lopen in één van de vele restaurants en cafés in de stad, genoeg keuze dus!

Door de totale ombouw van het Koningin Julianaplein grenst er binnenkort aan het Babylon Hotel een groen en sfeervol verblijfsplein met terrassen omgeven door Horeca, Retail en kantoren.

Meer weten over het vernieuwde Babylon Hotel Den Haag of de vergadermogelijkheden?

Neem dan vooral even een kijkje op de website www.babylonhoteldenhaag.com

Laatste nieuws

Lunch a lungo… Classique 

Er valt bij The Hague Hospitality Experience Centre veel te genieten én te beleven: drie compleet verschillende restaurants, waar...

Lees ook..