2 C
Den Haag
vrijdag, december 8, 2023

Aan het werk door cateringconcept Firma van Buiten bij Werkse!

Onze edities

De Firma van Buiten en Werkse! zijn een meerjarige samenwerking aangegaan. De Firma van Buiten gaat een werkleerconcept in de catering uitvoeren bij Werkse!. Met dit concept worden mensen in het bedrijfsrestaurant van Werkse! opgeleid voor de reguliere arbeidsmarkt. Naast het klaarstomen van medewerkers is ook het werken met gezonde voeding en streekproducten  onderdeel van de samenwerking.

Werkse! wil inzetten op gezondere voeding en een sfeervolle invulling van de pauzetijden in het bedrijfsrestaurant. Daarnaast ziet Werkse! ook een vraag in de markt naar opgeleide medewerkers in de catering. Een en een is twee: voor Werkse! is de Firma van Buiten een logische partner om mee in zee te gaan. Een lokale partner die gespecialiseerd is in het begeleiden van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt in de catering. Daarnaast staat de Firma van Buiten bekend om zijn kwalitatieve producten uit deze streek. Voor de Firma Van Buiten is het van meerwaarde om een opleidingsplek te hebben, naast hun hoofdlocatie op de Jacoba van Beierenlaan in Delft.

De Firma van Buiten heeft alle ruimte gekregen om het bedrijfsrestaurant naar eigen smaak in te richten. Oftewel frisse kleuren en tekeningen aan de muren en vrolijke kleedjes op de tafels. Het bedrijfsrestaurant is inmiddels officieel omgedoopt tot ‘De Keet’. Het assortiment is grotendeels vernieuwd met heerlijke producten uit de eigen streek. En van de gezonde haverkoeken gaan er dagelijks ruim 200 over de toonbank. Na een proefperiode van een paar maanden is nu de officiële  samenwerking bezegeld door het tekenen van een meerjarencontract.

 

 

Laatste nieuws

Lunch a lungo… Classique 

Er valt bij The Hague Hospitality Experience Centre veel te genieten én te beleven: drie compleet verschillende restaurants, waar...

Lees ook..