6.4 C
Den Haag
zaterdag, december 9, 2023

Voel je welkom bij Residence Makelaars

Onze edities

Een persoonlijke aanpak, enthousiasme, betrouwbaar, actief, serieus én ervaren: het zijn enkele ingrediënten van het succes van Residence Makelaars. Het kantoor waar het team van Residence werkzaam is, huist in een statig hoekpand aan de Banstraat en is met stijl ingericht. Het team kan vanuit deze chique locatie gemakkelijk in heel Den Haag en omgeving zijn werk doen. En dat doet het team met passie en betrokkenheid.

Wij willen iedereen ontzorgen op en van alle gebieden, van aan- tot verhuur, taxaties en beleggingen tot aan- en verkoop van alle soorten huizen”, aldus eigenaar Dimitri Papaioanou (39), de innemende directeur van dit unieke makelaarskantoor.”

Internationaal en ervaren

Zijn naam doet al een internationale afkomst vermoeden: “Mijn vader is van Grieks/Italiaanse afkomst en mijn moeder is een Haagse. Tot mijn zevende heb ik in het prachtige Italië mogen wonen, daarna nog een paar jaar in Frankrijk. Maar hier, in hartje Den Haag, heb ik rust gevonden en dit bedrijf eigenhandig opgebouwd”. Met meer dan twintig jaar ervaring in zijn vakgebied heeft hij van Residence Makelaars een belangrijke speler op de huizenmarkt gemaakt. Zijn geheim? “Iedereen is welkom.”

Ontzorgen

Dat is wat Residence Makelaars als geen ander doet: ontzorgen. Zo heeft het hardwerkende team een expatmakelaar aan boord die veel talen spreekt. “Naast het Nederlands en het Engels staan wij mensen, indien gevraagd, in nog vijf talen te woord”, zegt Dimitri trots. Daarnaast zijn ze zeer serieus bezig met hun vak: “Niet alleen de presentatie van een huis is belangrijk, zoals foto’s en goede teksten, maar zeker ook snelheid in handelen. Wij kunnen dankzij ons enorme netwerk snel schakelen. Daarbij zijn wij eerlijk en betrouwbaar maar proberen we natuurlijk wel de beste prijs voor onze klanten te bedingen. Professionaliteit en kwaliteit staan daarbij voorop.”

Nét dat extra stapje

Het team onderscheidt zich door de enorme vakkennis. Ook bij de ver- of aanhuur van huizen is dat te merken. “Soms wordt vergeten dat bijvoorbeeld het vinden van een goede huurder ook belangrijk is. Het gaat niet alleen om de beste prijs.” Tevens is het mogelijk een (huur)huis allereerst goed op de markt te brengen. 

Levensbehoefte

Dimitri is een mensenmens en dat straalt overal van af: “Ik hou van mensen en zorg er altijd voor dat ze zich welkom voelen wanneer ik ze bijvoorbeeld rondleid. Een huis is een eerste levensbehoefte en ik wil niet dat mensen tegen de ver- of aankoop van een huis opzien. Wij zorgen ervoor dat het van een leien dakje gaat! Dát is waarom wij uniek zijn: persoonlijke service!”

https://www.residencemakelaars.com/

Laatste nieuws

Lunch a lungo… Classique 

Er valt bij The Hague Hospitality Experience Centre veel te genieten én te beleven: drie compleet verschillende restaurants, waar...

Lees ook..