3.3 C
Den Haag
maandag, december 4, 2023

THE HARBOUR CLUB SCHEVENINGEN GOOIT HET ROER OM!

Onze edities

Amsterdamse succesformule ‘The Harbour Club Kitchen’ nu ook in Scheveningen

The Harbour Club Scheveningen gooit het roer om en kiest voor een nieuwe formule: The Harbour Club Kitchen. Het concept onderscheidt zich door de manier waarop de gerechten worden bereid, onder meer door 365 dagen per jaar de barbecue te gebruiken. Het restaurant in Scheveningen krijgt de kenmerkende stijl van The Harbour Club Kitchen met de rebelse uitstraling en strak vormgegeven bar, maar met behoud van de intieme sfeer.

Keuken
The Harbour Club Kitchen staat garant voor hoogstaande kookkunsten gemixt met een tikkeltje eigenwijsheid. De signature dishes van The Harbour Club vormen de basis van de menukaart. Alleen het beste vlees en meest verse vis, groenten en kruiden worden gebruikt. De bereidingen zijn eenvoudig en puur: vlees van de open Josper Grill, kip van de rôtissoire, de in roomboter gebakken zeetong en gegrilde kreeft. Vleesliefhebbers kunnen genieten van het exclusieve Wagyu vlees van het Japanese Black ras en voor sushi en sashimi wordt de best gekweekte Blue-Fin tonijn uit Malta ingekocht. 

Laatste nieuws

Lunch a lungo… Classique 

Er valt bij The Hague Hospitality Experience Centre veel te genieten én te beleven: drie compleet verschillende restaurants, waar...

Lees ook..