2.5 C
Den Haag
dinsdag, december 5, 2023

Solo Vino!

Onze edities

Op een heerlijke zonnige herfstdag heb ik een afspraak met Damiano D’Alba op het Palace Plein in Scheveningen. Hier bevindt zich het kantoor van Entrada restaurants & catering en de Enoteca (wijnwinkel) van Solo Vino Imports. “Dit is slechts een gedeelte van ons uitgebreide assortiment van Italiaanse wijnen”, vertelt Damiano direct na ontvangst. Al ruim 30 jaar importeer ik authentieke Italiaanse producten voor onze restaurants en wijnbar. Mijn doel is om culinair Italië naar Nederland te brengen. Uiteraard behoort wijn hier ook bij, bovendien is het een persoonlijke passie van me. Regelmatig ga ik naar Italië om wijnen te proeven en te selecteren. De wijnhuizen waar wij mee samen werken zijn vaak klein, exclusief en hebben een beperkte productie. Met sommige wijnboeren werken we al 30 jaar samen en dat is erg bijzonder. In 2005 hebben wij de eerste Italiaanse wijnbar van Nederland geopend op het Kurhausplein in Scheveningen. Gasten in Solo Vino vragen regelmatig of ze de wijnen mee naar huis kunnen nemen. Hierdoor is het idee ontstaan onze producten aan een breder publiek aan te bieden. Iedereen kan nu ook thuis genieten van authentieke en originele Italiaanse wijnen via onze nieuwe webshop. Hier vindt je veel informatie over de Italiaanse wijnregio’s, de wijnhuizen en uiteraard de wijnen. 

flessen wijn kleinVoor de lezers van Business Haaglanden hebben wij een aantal mooie wijnen geselecteerd voor het winterseizoen en de feestdagen. Dit pakket van 6 flessen t.w.v. € 48.50 is te bestellen via www.solovino.nl Door gebruik te maken van de speciale actiecode BH-SOLOVINO wordt het pakket zonder verzendkosten bij u thuis afgeleverd.

Laatste nieuws

Lunch a lungo… Classique 

Er valt bij The Hague Hospitality Experience Centre veel te genieten én te beleven: drie compleet verschillende restaurants, waar...

Lees ook..