-0.5 C
Den Haag
vrijdag, december 1, 2023

Opening Expositie Radisson Blu Palace Hotel

Onze edities

Op 5 februari is de nieuwe expositie van het Radisson Blu Palace Hotel geopend. Het betreft een zeer bijzondere expositie aangezien het foto’s van het hotel zijn, gemaakt door amateur fotografen die deelnamen aan het “Blu Connect Netwerkevenement”  in december.

Op 9 december 2014 vond Blu Connect plaats in het Radisson Blu Palace Hotel. “Blu Connect is een netwerkavond die wij 4x per jaar organiseren. Aangezien er zoveel netwerkbijeenkomsten worden georganiseerd is de insteek van Blu Connect om anders dan andere evenementen te zijn. Wij bieden onze gasten dan ook een uitmuntend diner aan in combinatie met interessante en actieve activiteiten waarbij de gasten elkaar op een andere, minder statige, manier leren kennen” aldus André Aaij, General Manager van het Radisson Blu Palace Hotel.  In het verleden is er gevoetbald in de parkeergarage en pijl en boog geschoten in een zaal van het hotel. Tijdens de laatste editie in december was het thema fotografie.  André Aaij: “Kunsthistoricus Renée Korbee vertelde aan de gasten wat een goede foto is en waar opgelet moet worden. Fotografie is een hot item en steeds meer particulieren hebben een goede camera thuis. Van te voren hadden wij gevraagd of zij deze konden meenemen”. Tijdens het diner zijn de gasten van tafel gegaan en door het Art Deco hotel foto’s gaan maken. Deze foto’s zijn verzameld en door de jury beoordeeld. De jury bestond uit Renée Korbee en André Aaij. De 10 beste foto’s zijn afgedrukt en vanaf vandaag te bewonderen in het hotel.

De winnaar is Harry Warmerdam, eigenaar van HW2 HRM uit Hoofddorp. Renée Korbee legt uit waarom zijn foto de beste was van alle inzendingen; “De foto van Harry Warmerdam is bijzonder omdat het de toeschouwer op het verkeerde been zet. Vanuit een zogenaamd kikvorsperspectief suggereert het een industriële omgeving terwijl dat in werkelijkheid niet zo is.  Daarnaast zit er een mooi lijnenspel in de foto en is de licht- en schaduwwerking interessant”.

Iedereen is van harte welkom om te komen kijken naar de bijzondere expositie. Deze hangt in het hotel tot 31 maart. Het volgende Blu Connect Netwerkevenement vindt plaats op 11 juni.

Laatste nieuws

Lunch a lungo… Classique 

Er valt bij The Hague Hospitality Experience Centre veel te genieten én te beleven: drie compleet verschillende restaurants, waar...

Lees ook..