1.4 C
Den Haag
maandag, december 4, 2023

Nieuwe kamers voor Worldhotel Grand Winston

Onze edities

Het stijlvolle Worldhotel Grand Winston is gestart met een complete renovatie van haar hotelkamers. De eerste twee verdiepingen zijn deze week opgeleverd en met enthousiasme ontvangen door de eerste hotelgasten.

Het is dit jaar 10 jaar geleden dat het design hotel in de Plaspoelpolder werd geopend. Ondanks dat de 252 hotelkamers en suites nog in goede conditie verkeren, vond de directie het passend om een aantal bijzondere kamertypes alvast te renoveren naar de tijdsgeest van de toekomst.

General Manager Arjan van Esveld: “Voor de verbouwing hebben we een aantal van onze vaste gasten gevraagd ‘proef’ te slapen in een conceptkamer. Hun feedback bleek zeer waardevol en diverse ideeën en suggesties hebben we dan ook dankbaar kunnen gebruiken tijdens de verdere ontwikkeling en praktische uitvoering van het design. We hebben de bewuste keuze gemaakt om de relatief rustige zomerperiode te gebruiken om te verbouwen. Door het planmatig isoleren van de te renoveren etages hebben we overlast voor onze gasten kunnen beperken.”

De eerste lichting nieuwe kamers beschikt over nieuwe bedden, hoogwaardige matrassen, een nieuwe kastenwand met extra opbergruimte en een trendy diagonaal oversized bureaublad. De voorheen glazen wanden van de badkamer hebben plaatsgemaakt voor vaste wanden, maar om het ruimtelijke effect te bewaren is een raam van discreet melkglas ingebouwd. Het kleurige meubilair is van Artifor®, de koffiemachine van Nespresso® en de toiletartikelen op de badkamer van Rituals®. Voor het ontwerp tekent Rindert Algra, van architecten bureau Algra & Marechal. Het hotel denkt in de winterperiode de volgende serie kamers te renoveren.

Laatste nieuws

Lunch a lungo… Classique 

Er valt bij The Hague Hospitality Experience Centre veel te genieten én te beleven: drie compleet verschillende restaurants, waar...

Lees ook..