-0.5 C
Den Haag
vrijdag, december 1, 2023

DAEL doet een stap vooruit in de mobiliteit en sluit overeenkomst met Mercedes-Benz Dealer Bedrijven

Onze edities

Onlangs heeft DAEL met Mercedes-Benz Dealer Bedrijven een overeenkomst gesloten voor de geleidelijke vernieuwing van het bedrijfswagenpark. Deze vernieuwing start in 2017 met een termijn van vier jaar voor zowel Citan, Vito en Sprinter bestelwagens.

DAEL heeft in Mercedes-Benz Dealer Bedrijven een partner voor de toekomst, met het specialisme voor zorgeloze mobiliteit gevonden. Het volledig traject van aankoop tot aan onderhoud is met deze samenwerking volledig gestroomlijnd. DAEL kan opnieuw ambitievolle doelen stellen op het gebied van CO2-reductie en zal dit in de toekomst samen met Mercedes-Benz Dealer Bedrijven verder analyseren, evalueren en verbeteren.

De vernieuwde bestelwagens zijn verder doorontwikkeld op het gebied van prijs-kwaliteit, totaalgewicht, uitstoot en onderhoud. Door gebruik te maken van specifieke typen chassis, verbeterde carrosserie, lichtgewicht interieur en laadruimte op maat, wordt er een aanzienlijke gewichtsreductie gerealiseerd. Daarnaast speelt de ontwikkeling van milieuvriendelijke en vernieuwende aandrijftechnologieën van Mercedes-Benz al geruime tijd een voortrekkersrol. De speciaal door Mercedes-Benz ontworpen motoren hebben een Euro 6 normering. Middels regelgeving van de Europese Unie is de Euro 6 normering de emissiestandaard voor wegverkeer. De Mercedes-Benz motoren maken gebruik van de effectieve emissiecontrole met EGR- & SCR-technologie. Dit zorgt voor een hoogst efficiënte verbranding, gepaard met laag brandstofverbruik en een lage CO2-uitstoot.

Met een breed scala aan technische projecten is DAEL in binnen en buitenland veelvuldig onderweg. De plaatsing van slimme meters, onderhoud aan telecommasten en plaatsing van relaishuisjes langs het spoor zijn slechts een kleine greep uit de projecten van DAEL welke in heel Nederland plaatsvinden. Klanten en opdrachtgevers moeten op logistiek gebied zo optimaal mogelijk bediend worden. Als bedrijf dat midden in de samenleving staat neemt DAEL haar maatschappelijke verantwoordelijkheid zeer serieus. Middels de CO2-Prestatieladder is DAEL in staat om haar milieu-gerelateerde ambities verder inzichtelijk te maken.

Op de foto Robert van Huit van Mercedes-Benz Dealer Bedrijven samen met Etiënne de Maat van DAEL.

Laatste nieuws

Lunch a lungo… Classique 

Er valt bij The Hague Hospitality Experience Centre veel te genieten én te beleven: drie compleet verschillende restaurants, waar...

Lees ook..