2 C
Den Haag
vrijdag, december 8, 2023

Al 3570 lichtjes in de JKZ Kerstboom

Onze edities

 

De actie JKZ Kerstboom startte 2 weken voor Kerstmis. Op 23 december werd de eerste tussenstand gepresenteerd; toen waren er al 3.570 lichtjes verkocht.
Dinsdag 6 januari a.s. wordt rond 15.30 uur de nieuwe tussenstand van het aantal verkochte lichtjes onthuld. Vanaf 15.15 uur is iedereen van harte welkom op het voorpleintje bij het huidige Juliana Kinderziekenhuis aan de Sportlaan 600 in Den Haag. Voor de eerste 100 kinderen die komen, is er een gratis lampion. Ook is er warme chocolademelk en Glühwein met koek. Fred Zuiderwijk is de presentator. De tot nu toe gulste donateur/ sponsor krijgt voorlopig de piek uitgereikt; momenteel staat Vrolijk Dienstengroep 1e met 1.000 lichtjes, gevolgd door Rabobank Regio Den Haag met 833 lichtjes. Iedereen is van harte welkom! Doneren blijft mogelijk tot en met eind januari op www.jkzkerstboom.nl of sms kerstboom3 naar 3669.

Laatste nieuws

Lunch a lungo… Classique 

Er valt bij The Hague Hospitality Experience Centre veel te genieten én te beleven: drie compleet verschillende restaurants, waar...

Lees ook..