-0.5 C
Den Haag
vrijdag, december 1, 2023

Waterproef: Kanjer aan de kade!

Onze edities

Niet voor niets wordt Restaurant Waterproef in de Michelin Gids de “Kanjer aan de kade” genoemd. Het sfeervol ingerichte monumentale pand vind je in de tweede binnenhaven van Scheveningen waar de oude visafslag vroeger was gevestigd.

Elk bezoek is een beleving met heerlijke gerechten uit de moderne Franse, mediterrane keuken, de bekroonde wijnkaart met de begeleiding van hun award winnende Sommelier Lendl Mijnhijmer (nu ook te volgen in het tv-programma Binnenstebuiten van de KRO). Een mooie zakenlunch aan de kade of je met een grotere groep in de watten laten leggen, er zijn tal van mogelijkheden. Strijk neer op het zonnige terras aan de haven of neem een kijkje boven in de bijzondere Vinotheek met ruime gelegenheid voor private dining.

Restaurant Waterproef is zonder twijfel een niet te missen hotspot voor de liefhebber van perfecte wijn en spijs combinaties.

www.restaurantwaterproef.nl

Laatste nieuws

Lunch a lungo… Classique 

Er valt bij The Hague Hospitality Experience Centre veel te genieten én te beleven: drie compleet verschillende restaurants, waar...

Lees ook..