3.3 C
Den Haag
maandag, december 4, 2023

Sportdag zorgt voor stoere verhalen bij Ipse de Bruggen

Onze edities

Zaterdag 8 maart stak het team van DB Telecom de handen uit de mouwen voor een aantal bewoners van Ipse de Bruggen. Op Craeyenburch, een van de locaties van Ipse de Bruggen, werd een sportmiddag georganiseerd voor een grote groep jongeren.

Een sportmiddag, waarom?

”Bij DB Telecom krijgen wij vele sponsoraanvragen binnen”, licht Roel Helleman, Marketing & Communicatie Manager bij DB Telecom toe. “We vinden het belangrijk om initiatieven te steunen, maar willen sponsoring juist ook op een andere manier invullen. Als organisatie willen wij met ons team een steentje bijdragen aan de maatschappij en iets voor een ander doen. Zo staat de zorg vandaag de dag deels onder druk en zijn dingen die voor ons heel gewoon zijn, voor anderen niet altijd weggelegd, zoals bijvoorbeeld een leuk uitje of sporten. Vanuit DB Telecom zijn wij vanuit onze klantrelatie bekend met de werkzaamheden die Ipse de Bruggen verricht. Omdat we van dichtbij zien hoe zij zich vol passie inzetten was het voor ons één plus één is twee,” legt Helleman uit. “We hebben zaterdag kunnen zien dat de bewoners ontzettend kunnen genieten van iets dat niet heel groot hoeft te zijn. De glimlach die je terug krijgt is een beloning op zich en bovendien hebben we met zijn allen een hele leuke middag gehad.”

Ipse de Bruggen

“Meedoen is voor onze jongeren erg belangrijk” vertelt Marjan IJkema, Fondsenwerver bij Ipse de Bruggen. “Iedereen is bijzonder. Zo denken en doen we bij Ipse de Bruggen. Onze cliënten hebben net als mensen zonder handicap een eigen persoonlijkheid, achtergrond en levensovertuiging. Wij ondersteunen hen in het dagelijks leven en het ‘meedoen’ in onze samenleving. De medewerkers van DB Telecom hebben de jongeren op een fantastische wijze een bijzonder leuke middag bezorgd waar ze stoere verhalen over vertellen. Naast DB Telecom bedanken we ook 2sur5 en Bakkerij Malkenhorst voor hun bijdrage in het geheel. Leuk om te zien dat mensen zich hier graag voor inzetten.”

Laatste nieuws

Lunch a lungo… Classique 

Er valt bij The Hague Hospitality Experience Centre veel te genieten én te beleven: drie compleet verschillende restaurants, waar...

Lees ook..