14.6 C
Den Haag
dinsdag, september 26, 2023

Sta juridisch sterk met de cloud van vBoxx

Onze edities

Bestanden opslaan en delen in de cloud. Steeds meer bedrijven omarmen de cloud, maar welke mogelijkheden zijn er om de veiligheid te waarborgen? Het gaat immers om belangrijke zakelijke data die niet altijd dichtbij staan opgeslagen. De cloud van vBoxx heeft een aantal handige functies die ervoor zorgen dat de data van uw organisatie veilig online staan opgeslagen.

Als werkgever wil je graag dat alle bestanden veilig staan opgeslagen. Toch blijft het lastig overzicht te houden wanneer de bak met data blijft groeien. Wie heeft er bijvoorbeeld toegang tot belangrijke bestanden en hoe zit het met bestanden die het bedrijfspand verlaten? Vragen die steeds vaker opduiken, maar hierop zijn tegenwoordig vele antwoorden te vinden.

Volledige controle over uw data

Het valt op dat ze bij vBoxx databeheer belangrijk vinden. Als beheerder is er precies te zien wat er in de digitale omgeving van het bedrijf gebeurt. Alle activiteiten staan weergeven in een overzichtelijk dashboard en is het mogelijke om meldingen aan te zetten bij grote veranderingen. Daarnaast is het mogelijk bestanden te delen met individuele gebruikers of groepen en zijn de instellingen of disclaimers hierop zelf te bepalen. Dit laatste biedt op juridisch vlak verschillende voordelen. Gebruikers moet bijvoorbeeld bepaalde voorwaardes accepteren voordat zij toegang krijgen tot de bestanden.

Een cloud met een sterke beveiliging

Een groot deel van een bedrijf bestaat tegenwoordig uit digitale data. Het veilig kunnen opslaan van bestanden zou daarom hoge prioriteit moeten zijn voor de werkgever. In de cloud van vBoxx zijn alle bestanden beveiligd met een sterke encryptie en bent u de enige die toegang heeft. Daarbij blijven de gegevens opgeslagen op servers die in Nederland staan en dus onder de Nederlandse wetgeving vallen.

Door de vBoxx Sync applicatie zijn bestanden op ieder apparaat te benaderen, wordt er niet ingehouden op de synchronisatiesnelheid en is het mogelijk om op afstand informatie te wissen. Handig in geval van bijvoorbeeld een arbeidsconflict of diefstal van een mobile apparaat. Ook biedt de twee-factor authenticatie een uitkomst wanneer een werkgever zoekt naar extra veiligheid.

Geen angst voor gevaarlijke ransomware

Bij vBoxxCloud hebben bestanden automatisch een backup. Dit betekent dat verwijderde bestanden gemakkelijk teruggehaald kunnen worden. Afhankelijk van het type ransomware zijn er functies zoals ’Revision Rollback’ om na zo’n aanval bestanden netjes terug te zetten en dat zonder te betalen. Kortom met uw zakelijke bestanden in de cloud van vBoxx heeft u een betrouwbare partner en biedt het online werken nieuwe mogelijkheden op de werkvloer.

Krijg 50% korting met de kortingscode: BusHaag

www.vboxxcloud.nl

Laatste nieuws

Adhoc in finale bij Ondernemersprijs Haaglanden

10 september jl. was de halve finale van de Ondernemersprijs Haaglanden. Claudia Duinisveld, Adhoc, stond in de halve finale....

Lees ook..