1.4 C
Den Haag
maandag, december 4, 2023

Spring Real Estate Den Haag Razendsnelle groeier op de vastgoed markt gaat gas geven

Onze edities

Spring Real Estate is een razendsnel groeiende full-service vastgoed adviesbureau voor commercieel vastgoed. Inmiddels werkt Spring Real Estate met meer dan tachtig adviseurs vanuit de vestigingen in Amsterdam, Den Haag en Utrecht. De data-gedreven vastgoedconsultant gaat op de Haagse vastgoedmarkt de komende jaren vol gas geven.

Ondanks de bizarre coronatijd waarin gasgeven en remmen op de markt elkaar rap opvolgen, weet Spring Real Estate Den Haag, bestaande uit bedrijfsmakelaar/partner Wouter Westgeest en vastgoedadviseurs Daan du Croix Timmermans en Boris Landsweers, steevast winst te boeken.

“Spring Real Estate is tien jaar geleden opgezet in Amsterdam door vier oud-medewerkers van DTZ Zadelhoff, in een periode waarin de markt ook op slot zat,’’ zegt Westgeest. “Het doel was de markt weer te openen door contracten open te breken en namens de huurders te heronderhandelen met de eigenaren.’’ 

De ambitie vandaag de dag is een organisatie te bouwen met oog op een landelijke dekking, die operationeel gericht is om opdrachtgevers te voorzien van hoogwaardige services voor elk type vastgoed- en huisvestingsvraagstuk, ‘DTZ Zadelhoff 2.0’.

Groeien tegen de stroming in

Westgeest is de man die drie jaar geleden verantwoordelijk werd voor de Haagse tak van Spring Real Estate. Met zijn vijftien jaar ervaring in het adviseren van eigenaren en gebruikers bij DTZ Zadelhoff, het huidige Cushman & Wakefield, in Den Haag brengt hij een vracht aan kennis van de vastgoedmarkt in de regio Haaglanden met zich mee. Het Haagse kantoor wordt ondersteund door het kantoormanagement, Inhouse sales team, marketing team en de juridische afdeling vanuit het hoofdkantoor in Amsterdam. Dankzij die combinatie van ervaring, marktkennis en support is de organisatie uitgegroeid tot een top tien speler op de Nederlandse vastgoedmarkt en één van de snelst groeiende bedrijven. Spring Real Estate was daarom een genomineerde voor de FD Gazellen 2021, een prestigieuze award voor snelgroeiende bedrijven in Nederland. Ondanks de onzekerheid die de coronapandemie veroorzaakt op de vastgoedmarkt, kan Westgeest zeggen dat het jaar wederom succesvol wordt afgesloten. “Tegen de stroming in groeit deze ambitieuze organisatie.” 

Huidige marktontwikkelingen

Spring Real Estate is gespecialiseerd in het adviseren van eigenaren, beleggers en gebruikers op het gebied van ver-/aankoop van vastgoed, taxaties, vastgoedbeheer, strategische huisvestingsadvisering evenals project management voor huurders en eindgebruikers. Het Haagse kantoor is hoofdzakelijk gefocust op commercieel vastgoed. Een markt van contrasten, schetst Westgeest. Waar bedrijven nu juist minder kantoor meters willen, stijgt de vraag naar bedrijfsruimte fors. “Veel mensen bestellen via internet. Bedrijven hebben steeds meer opslagruimte nodig,’’ verklaart Westgeest die tegenstelling. Dit zien zij duidelijk terug in de succesvolle verhuur van circa 18.000 m2 bedrijfsruimte op één locatie aan verschillende huurders. 

Vastgoedadviseur Du Croix Timmermans merkt op dat de kantorenmarkt tijdens de gehele coronagolf nagenoeg stil heeft gelegen. ‘’Wij zien duidelijk dat een groot aantal bedrijven steeds minder vierkante meters nodig hebben. Door het thuiswerken houden zij onbenutte meters over.‘’

Spring Real Estate dat het nu al druk heeft, kijkt uit naar de post-coronatijd waarin zij voluit gas kan geven.

Vorig artikel
Volgend artikel

Laatste nieuws

Lunch a lungo… Classique 

Er valt bij The Hague Hospitality Experience Centre veel te genieten én te beleven: drie compleet verschillende restaurants, waar...

Lees ook..