3.3 C
Den Haag
maandag, december 4, 2023

Samsung toont toekomstvisie zakelijke markt in Executive Briefing Center

Onze edities

Samsung heeft vandaag het Executive Briefing Center geopend, een unieke ervaring op 650m2 waar het bedrijf zijn oplossingen voor de zakelijke markt van de toekomst presenteert. Alle totaaloplossingen zijn te ervaren in live omgevingen; van executive meeting room tot winkelruimte, van klaslokaal tot ziekenhuisruimte en van bankomgeving tot hotelkamer. Samen met een uitgebreid partnernetwerk biedt Samsung op maat gemaakte oplossingen, die direct een bijdrage leveren aan een effectievere en efficiëntere bedrijfsvoering.

Samsung heeft de ambitie om in 2020 tot de vijf grootste bedrijven ter wereld te behoren, met een omzet van $400 miljard. Om dit te realiseren, wil Samsung fors groeien in de zakelijke markt. De opening van het Executive Briefing Center draagt bij aan deze bedrijfsdoelstelling.

“Wij stellen de zakelijke gebruiker in staat om onze oplossingen in een realistische omgeving te ervaren en daarmee kunnen we hen ondersteunen in hun keuzes”, zegt Erik Swart, Director B2B van Samsung.

Het Samsung Executive Briefing Center bevindt zich aan de Poortweg 6 in Delft en is op afspraak te bezoeken.

Laatste nieuws

Lunch a lungo… Classique 

Er valt bij The Hague Hospitality Experience Centre veel te genieten én te beleven: drie compleet verschillende restaurants, waar...

Lees ook..