6.4 C
Den Haag
zaterdag, december 9, 2023

Restaurant Di Sopra

Onze edities

Di Sopra, zes jaar geleden opgericht door twee vrienden Mario en Eddie. Een Italiaans restaurant op het mooiste plekje van Scheveningen namelijk boven aan de 2e binnenhaven. 

Met ruim 120 zitplaatsen binnen en 120 zitplaatsen op ons prachtige terras zijn wij een groot restaurant. Samen met onze bedrijfsleidster Odinda doen wij ons uiterste best om onze gasten in de watten te leggen. Wij zijn iedere dag geopend vanaf 12 uur voor een heerlijke Italiaanse kop koffie en een stukje appeltaart. 

U kunt natuurlijk ook bij ons terecht tijdens de lunch voor een heerlijk glas Italiaanse vino met een bijpassend Italiaans gerecht of kies voor ons wekelijks wisselend 3-gangen lunch menu à 19,50. 

Ook voor het diner wordt u van harte welkom geheten om te komen genieten van onze uitgebreide menu kaart. 

‘S-winters kunt u heerlijk binnen zitten waar u zich meteen thuis voelt en zomers kunt u heerlijk genieten op ons prachtige terras die tevens ook verwarmd is. 

U kunt bij ons terecht voor vergaderingen, borrels, babyshowers, verjaardagen, cateringen, trouwerijen en zakelijke afspraken. Ons restaurant is makkelijk te bereiken met het openbaarvervoer en er is voldoende parkeer gelegenheid voor de deur. 

Reserveren? Restaurant Di Sopra . Schokkerweg 37, Den Haag 

T 070-3060966

Laatste nieuws

Lunch a lungo… Classique 

Er valt bij The Hague Hospitality Experience Centre veel te genieten én te beleven: drie compleet verschillende restaurants, waar...

Lees ook..