6.4 C
Den Haag
zaterdag, december 9, 2023

Open Huis bij Max Health Club aan de Vliet

Onze edities

De Max Health Club aan de Vliet, gevestigd aan de Westvlietweg 55 in Den Haag, heeft in maart alweer een half jaar de deuren geopend.

Jacco Helmink en Niels Renes hebben per 1 september officieel de sleutels in handen gekregen van het lokaal bekende Westvliet Family Sports & Health Club. Vanaf dat moment is er binnen het sport-en fitnesscentrum een totale metamorfose gaande. Zo gingen de tennisbanen er uit en wordt er hard gewerkt aan onder andere een groot zwembad. Het sport- en fitnessgedeelte is echter alweer zes maanden gewoon open. 

Om dit bijzondere moment te vieren, pakt Max Health Club aan de Vliet op zaterdag 4 maart uit tijdens een Open Huis. Ter kennismaking van 08.00 uur tot 16.00 uur is iedereen welkom voor het volgen van gratis extra lessen, speciale activiteiten, rondleidingen en ontbijt- en lunchmogelijkheden in de sportsbar.

Naast het deelnemen aan de groepslessen als BodyPump, RPM cyclingclasses en kickboksen zijn er tal van fitness-en squashmogelijkheden. 

Op zaterdag 4 maart bestaan de speciale activiteiten uit een cyclingles van eigenaar Jacco Helmink. Ook is er een (yin) yoga masterclass om jezelf volledig op te laden voor het voorjaar. 

Voor alle exacte tijden van het programma die dag kun je terecht op maxhealthclub.nl/open-intro-house

Tijdens het Open Huis is er meteen de mogelijkheid om je in te laten schrijven als lid en krijg je alleen die dag een welkomstpakket cadeau.

Laatste nieuws

Lunch a lungo… Classique 

Er valt bij The Hague Hospitality Experience Centre veel te genieten én te beleven: drie compleet verschillende restaurants, waar...

Lees ook..