2.8 C
Den Haag
vrijdag, december 8, 2023

NIEUWE PLUG AND PLAY STUDIO VOOR ONLINE EVENEMENTEN

Onze edities

MAKKELIJK BEREIKBAAR IN CENTRUM VAN DEN HAAG 

 The Hague Conference Centre is hét conferentiecentrum in het centrum van Den Haag, zeer geschikt voor congressen en evenementen. In deze tijd waarin webcasting, webinars en livestreaming niet meer weg te denken zijn uit ons dagelijks leven, zijn zij een samenwerking aangegaan met AVEQ. AVEQ is specialist op het gebied van beeld- licht- en geluidstechniek, communicatie, online events en design. The Hague Conference Centre heeft een complete plug and play studio door hen in laten richten. 

Thomas van der Zee – Commercieel Directeur zegt: “Naast centraal gelegen en uitstekend bereikbaar, zijn we met deze nieuwe studio nu in staat om klanten op een kostenefficiënte manier een online ervaring aan te bieden”. 

Door de vaste studio setup kan een webcast tegen lagere prijzen aangeboden worden. 

De plug and play studio heeft veel lichtinval en een direct uitzicht op Den Haag Centraal Station. Dat maakt de studio uniek en geeft een dynamisch karakter aan iedere webcast. 

Bij de inrichting heeft AVEQ gebruik gemaakt van professionele apparatuur op basis van de nieuwste technologieën, waarmee de online content distributie van de klant wordt geoptimaliseerd. 

AVEQ heeft een uitgebreid online platform beschikbaar voor klanten met daarin onder andere live polls, een chatfunctie, virtuele beursvloer, break-out sessies en diverse “online” netwerkmogelijkheden in 2D of 3D. Uiteraard is het platform volledig te personaliseren en in te richten met enkel datgene wat voor de klant relevant is. 

De studio is standaard voorzien van: 4 camera’s, 2 afkijkschermen, 5 microfoons en 1 lcd-scherm voor de achtergrond, statafel opstelling met krukken, mooie belichting en decoratie. Iedere webcast wordt naast dat het uitgezonden wordt, ook opgenomen. 

Na de lockdown is een online evenement eenvoudig op te schalen naar een hybride evenement, vanwege de beschikbaarheid van vele ruime zalen bij The Hague Conference Centre. Zo houden klanten flexibiliteit. 

The Hague Conference Centre is de ideale locatie voor congressen en evenementen. Centraal gelegen in het centrum van Den Haag, de stad van Vrede en Recht, pal naast het Station Den Haag Centraal. Er zijn ruim voldoende parkeerplaatsen aanwezig en belangrijke internationale vliegvelden liggen op slechts 30 minuten reisafstand. De locatie beschikt over een 20-tal modern ingerichte vergaderzalen met een capaciteit van 15-650 personen. 

Voor meer informatie over The Hague Conference Centre kijk op: www.thehagueconferencecentre.nl

Laatste nieuws

Lunch a lungo… Classique 

Er valt bij The Hague Hospitality Experience Centre veel te genieten én te beleven: drie compleet verschillende restaurants, waar...

Lees ook..