2.5 C
Den Haag
dinsdag, december 5, 2023

LVDH Finance, Specialisten in snelle vastgoedfinanciering 

Onze edities

Vastgoedspecialisten Wouter Langeveld (43) en Pascal van den Heuvel (47) van LVDH Finance zagen de vraag naar vastgoedfinanciering steeds verder toenemen. Het tweetal herkende een gat in de markt en besloot daar twee jaar geleden in te springen. Met succes. “In twee jaar tijd hebben wij voor meer dan 100 miljoen euro aan financieringsaanvragen verwerkt.’’

Wat ooit begon als een samenwerking tussen een enthousiaste makelaar en een gedreven vastgoedhandelaar die behoorlijk aan de weg timmerde, groeide uit tot een fabuleuze samenwerking. Langeveld en Van den Heuvel vonden elkaar veertien jaar geleden als partners in business. 

“Direct na mijn studie werkte ik voor een grote Nederlandse bank, maar ik begon al snel te handelen in vastgoed,’’ zegt Van den Heuvel in het kantoor aan de Javastraat 291 in Den Haag. Langeveld was actief als makelaar in Den Haag. Toen de twee elkaar op een dag ontmoetten in de kroeg, opperde Langeveld een samenwerking. Van den Heuvel zag dat wel zitten en zo ontstond de basis voor een duurzame relatie.

Taakverdeling

De taakverdeling tussen de twee is helder: Van den Heuvel bekijkt als ‘buitenmens’ wat er voor moois te koop staat. Na de aankoop werkt Langeveld de commerciële plannen uit en bepaalt hoe de praktische zaken adequaat en het best worden afgehandeld.  

De vastgoedhandelaren hebben samen ook veel nieuwe ideeën bedacht, zoals het ombouwen van panden tot luxueuze appartementen. “Wij behoorden tot de pioniers in het luxe opknappen van panden,’’ blikt Van den Heuvel terug.

Samen hebben Langeveld en Van den Heuvel meer dan duizend woningen opgeknapt. Inmiddels hebben beiden een ruime twintig jaar ervaring opgebouwd in alles wat met vastgoed te maken heeft. 

Vastgoedfinanciering

De stap naar een nieuwe tak van sport binnen de vastgoedwereld maakte het duo twee jaar geleden: Het financieren van vastgoed.

“Wij kregen veel vragen over hypotheken,’’ zegt Van den Heuvel. “Banken werken traag.’’

De vragen over geld lenen en investeren in vastgoed bleven komen. Daar moesten de twee iets mee. En dat ‘iets’ heeft geleid tot hun nieuwe zaak LVDH Finance, speciaal voor vastgoedfinanciering. Bridgefinanciering is daarbij een belangrijk onderdeel. 

Langeveld en Van den Heuvel weten snel leningen voor commercieel vastgoed te regelen. “Je kunt bij ons vanaf 1 ton een lening aangaan voor tenminste vier maanden en maximaal een jaar. Dat betekent ook dat je als investeerder weer snel over liquide middelen beschikt,’’ zegt Langeveld. 

En uniek: Langeveld en Van den Heuvel investeren mee in elke financiering die zij afsluiten. “De investeerder is juridisch ingedekt en heeft het eerste recht van hypotheek.’’

Investeerders

Investeerders kunnen ook vanaf 1 ton mee investeren in een vastgoedfinanciering.  

Voordeel van de samenwerking met LVDH Finance is dat de klant niet met de hele administratieve afwikkeling van de investering zit. Daarnaast biedt de kleinschaligheid van het kantoor pluspunten: de effectiviteit is hoog en LVDH Finance is altijd bereikbaar. 

Maar het mooiste is wel dat wie snel wil draaien, dat ook werkelijk kan; met LVDH Finance is het mogelijk binnen twee weken bij de notaris te zitten.     

Voor meer informatie:

www.lvdh.nl

Laatste nieuws

Lunch a lungo… Classique 

Er valt bij The Hague Hospitality Experience Centre veel te genieten én te beleven: drie compleet verschillende restaurants, waar...

Lees ook..