2.5 C
Den Haag
dinsdag, december 5, 2023

Lunch lungo… Catch by Simonis

Onze edities

Aan de tweede binnenhaven van Scheveningen is een ‘nieuwe’ vestiging van Simonis gerealiseerd, genaamd Catch by Simonis. Een aanwinst voor de haven en een groot succes.

Locatie 8

Catch by Simonis ligt direct aan het water in de Tweede Binnenhaven en beschikt over een geweldig uitzicht over de jachthaven en zelfs de zee. Schuif aan en geniet van een variëteit aan dagverse vis. Zowel binnen als buiten heerlijk toeven. Catch is prima te bereiken met de auto en er is doorgaans makkelijk een parkeerplek te vinden. Ook met de fiets makkelijk aan te rijden.

Interieur 8

Het interieur van Catch by Simonis kenmerkt zich door de combinatie van industrieel en trendy modern wat zorgt voor een sfeervol en warm geheel. De buitenkant wordt gekenmerkt door veel glas waardoor je binnen ook prachtig uitzicht hebt op de jachthaven. Het restaurant gedeelte bestaat uit twee etages, die prachtig op elkaar aansluiten omdat de tweede verdieping open is. In het midden zit namelijk een glazen ronding. De keuken is overigens ook boven. Door de ronde zitjes heb je ook nog de nodige privacy waardoor het een perfecte lunch locatie is met een zakenrelatie.

Menu 8

Zoals de naam en de locatie al doet vermoeden, biedt de menukaart hoofdzakelijk vis aan. Maar voor de niet visliefhebbers is er ook voldoende te kiezen. De menukaart is zeer uitgebreid. Alle borden die voorbij komen zijn allemaal even stijlvol opgemaakt. Als het net zo smaakt als het eruit ziet, dan belooft het wat! We nemen als eerste de Bisque d’homard, romige kreeftensoep, geserveerd met 1/2 Canadese kreeft en mijn tafelgenoot de Bouillabaisse, rijk gevulde vissoep, geserveerd met rouille. Beiden goed gevuld en voortreffelijk van smaak! En vis moet natuurlijk zwemmen , dus we kozen voor de witte huiswijn Pinot Grigio uit Italië. Als tweede gerecht kozen we voor de zalm, geserveerd met verse pasta en salsa verde en voor de Japanese Catch, sashimi van tonijn, zalm en hamachi. Als afsluiter een heerlijke cappucino. Een heerlijke lunch in een prachtige ambiance waar de prijs kwaliteit top is!

Bediening 8

Vriendelijk, eerlijk en kennis van zaken; dat is de bediening van Catch by Simonis. De service zorgt voor een ontspannen sfeer.

Vorig artikel
Volgend artikel

Laatste nieuws

Lunch a lungo… Classique 

Er valt bij The Hague Hospitality Experience Centre veel te genieten én te beleven: drie compleet verschillende restaurants, waar...

Lees ook..