2.5 C
Den Haag
dinsdag, december 5, 2023

Lunch à presto… Kek Delft

Onze edities

Een koffietent, een winkeltje, een platform voor beginnende ontwerpers en een gezellige woonkamer. Voor een kekke ervaring moet u bij Kek Delft zijn. Kek betekent stoer, cool en dat past helemaal bij deze hippe tent. Bij Kek kunt u genieten van niet alleen heerlijke koffie, maar ook een breed scala aan eigentijds design en kunst van verschillende ontwerpers en kunstenaars. Praktisch ingestelde creatievelingen krijgen bij Kek een platform aangeboden om een groter publiek te bereiken met hun kunstwerken en producten. Bij Kek kunt u vrijblijvend kennis maken met een rijke variatie aan stijlvolle, creatieve en praktische ontwerpen. Dit alles terwijl u vergadert of een mailtje verstuurt, want u kunt gebruik maken van een gratis en snelle wifi-verbinding. U kunt onder het genot van een kopje koffie ook door de diverse dagkranten speuren.

Locatie 7.5

Naast de Grote Markt in Delft, langs de Voldersgracht 27, ligt Kek. In de buurt zijn er veel gelegenheden waar u terecht kunt voor broodjes, zoetigheid, koffie of een borrel, maar bij Kek, een opgewekt en vrolijk café, zal de ervaring en culinaire kwaliteit anders zijn. Er zijn diverse parkeerplaatsen op ongeveer tien minuten loopafstand of u kunt langs de grachten van één van de zijstraten parkeren. De gezellige binnenstad van Delft heeft veel te bieden en zorgt voor een visueel amusement terwijl u een klein wandelingetje maakt naar Kek.

Interieur 7.5

Authentiek, warm, industrieel met natuurlijke kleuren en materialen. Bij Kek is veel aandacht besteed aan het interieur waarin verschillende stijlen worden gemixt. Waardoor de ruimte een drukke, maar zeer gezellige indruk maakt. Naast een lekkere bak koffie kunt u bij Kek ook heel leuk shoppen. Het aanbod van unieke praktische design van sieraden, woonaccessoires, keukengerei, papierwerken, meubels en zelf gestikte tassen maakt het moeilijk voor de bezoeker om een aankoop te weerstaan. Het zou zomaar eens kunnen dat u niet alleen met een volle maag vertrekt, want vrijwel alles wat u ziet is te koop. Deze producten worden door Kek zelf geselecteerd. Dit betekent dat u hier exceptionele spulletjes kunt ontdekken.

Menu 7.5

Het menu is op een bijzondere wijze gepresenteerd op een houten klembord. Kek biedt de keuze uit een ontbijt en lunch menu, heerlijk vers gebakken zoet- en hartigheid en rustieke broodjes. Wij gingen voor de ‘Got your goat’ sandwich belegd met romige geitenkaas en appelstroop versierd met een krokant plakje bacon op knapperig brood.  De gekaramaliseerde pompoen sandwich is erg populair bij Kek. Dit broodje is rijkelijk belegd met geitenkaas op een bedje van rucola gegarneerd met walnoten en huisgemaakte balsalmico stroop op een goed getoaste brood.

Kek kunt u niet verlaten zonder genoten te hebben van heerlijke koffie en dat hebben wij ook niet gedaan. De zorgvuldig geselecteerde koffiebonen in combinatie met gepassioneerde barista’s zorgen ervoor dat u van elke kop kunt genieten. De goed opgeschuimde melk van de cappuccino’s doen u denken aan een Italiaanse koffie ervaring. Een persoonlijke touch is wat de koffie zo bijzonder maakt bij Kek. Zo gaat bijvoorbeeld de leverancier zelf naar de plantages waardoor die ambachtelijkheid in de koffiebonen terugkeert. Bij Kek krijgt u tevens geen Blends van de koffiebonen, maar slechts Single States koffie zonder bijmenging, waardoor de smaak van het land proefbaar en behouden blijft.

Bediening 7.5

Mevrouw KeK, beter bekend als Leonie Hulselmans, die eind augustus 2013 de deuren van Kek geopend heeft, bediende ons optimaal met een zeer warme en vriendelijke glimlach. Bij Kek treft u een jong team op een bruisende plek die op zijn minst een bezoek en zeker een kop koffie waard is.

Laatste nieuws

Lunch a lungo… Classique 

Er valt bij The Hague Hospitality Experience Centre veel te genieten én te beleven: drie compleet verschillende restaurants, waar...

Lees ook..