11.2 C
Den Haag
zondag, juni 4, 2023

Lunch a presto… Humphrey’s Scheveningen

Onze edities

Aan de boulevard van Scheveningen bevindt zich Humphrey’s Scheveningen. Het pand, dat tussen het Kurhaus en Sea Life is gelegen, waarbij Humphrey’s op de eerste etage boven Legoland is gevestigd, is volledig opgetrokken uit glas, zodat gasten zowel binnen als buiten kunnen genieten van een uniek zeezicht. Toevallig is het vandaag prachtig weer, dus zoeken een plekje op het ruime terras.

Bediening: 8

De dames en heren obers weten van de hoed en de rand en zorgen ervoor dat hun gasten optimaal worden bediend. Allemaal blij dat ze na verplichte sluiting tijdens de corona weer aan de slag mochten. Een glimlach bij binnenkomst, een kwinkslag tijdens het serveren en een oogje in het zeil houdend om te kijken of alles naar wens is.  

Interieur: 8

Het restaurant biedt plaats aan ca. 200 gasten binnen en aan nog eens 275 gasten op het terras. De inrichting is ronduit verrassend te noemen. Het heeft een stijlvol art deco-achtig interieur dat is geïnspireerd op de klassieke Parijse grand cafés en brasseries, comfortabele stoelen en banken, een grote gezellige bar, warme verlichting en veel groen. Deze sfeer wordt ook door getrokken op het terras, wat zorgt voor een bijzonder ‘parkgevoel’ aan zee. 

Menu: 7,5

Lekker gesetteld op het sfeervolle terras met uitzicht op de zee, bekijken we het ‘strandbulletin’. Ofwel de menukaart in vorm van een krant. Je kan hier terecht van ontbijt tot diner. Maar ook voor een gezellige borrel of cocktail met de bijbehorende bites. Wij komen voor de lunch en kiezen respectievelijk voor de omelet op oerbrood met spinazie, tomaat en jalapeño en de club sandwich met kip, avocado, ei, bacon, sla en tomaat. Heerlijk brood wordt er gebruikt en de jalapeño geeft net dat extra pitje aan het gerecht. Tafelgenoot was meer dan te spreken over de clubsandwich. Deze klassieker staat op meerdere kaarten in diverse lunchzaken, maar over de uitvoering van sommigen valt nog wel eens wat te twisten. In dit geval een perfect uitgevoerde bereiding. Lekker knapperig brood, belegd met verse producten. Goed op smaak. Als afsluiter namen we een frozen cappuccino. Er staan er verschillende op de kaart. Bijvoorbeeld met hazelnoot of met een crème van witte chocola. Wij kozen voor de caramello, frozen cappuccino met een crème van karamel.

Bereikbaarheid: 7,5

Scheveningen is natuurlijk goed te bereiken, zowel met openbaar vervoer, fiets als auto. De parkeergarage bij het Kurhauspein is de dichtsbijzijnde. Verder is het een aanrader om nog even de boulevard op te lopen. Deze is prachtig opgeknapt en zeker de moeite waard 

Laatste nieuws

Burgemeester Van Zanen:’Colorworks, 25 jaar een betrokken Haagse onderneming’

‘Den Haag is een kleurrijke stad, mede dankzij Colorworks dat vandaag 25 jaar bestaat’, sprak burgemeester Jan van Zanen...

Lees ook..