7.2 C
Den Haag
zaterdag, december 9, 2023

Lunch a presto… Gallery61

Onze edities

Gallery61 heeft haar deuren onlangs geopend in De Passage  in Den Haag. Den Haag ie hiermee zeker prachtige in een historisch gelegen locatie rijker.

Locatie: 7,5

Gallery 61 is gevestigd op de begane grond van Novetel Hotel in De Passage. Maar wie kent de Grandeur en de historie van de Haagse Passage niet? Qua parkeren is het altijd een beetje zoeken, maar met de fiets, scooter of openbaar vervoer is Gallery 61 uitstekend te bereiken.

Interieur: 8

Het interieur laat zich het beste omschrijven als fris hip en elegant. Vooral de omvang is opvallend. Bij binnenkomst loop je tegen de grote leestafel aan die gezellig tussen tafels en gezellige bar is geplaatst. Maar zoals gezegd de omvang valt op, de ruimte om te lunchen is groot maar oogt toch gezellig en knus. Dit komt met name door de velen schilderijen en lijsten die een sfeer weer geven van een Gallery zoals de naam van het restaurant weer geeft. Wat zeker vermeld mag worden de stoelen helemaal top waar door lunchen bij Gallery61 een vakantie gevoel geeft. Ook op niet de zonnige dagen is het hier goed vertoeven, vanaf het gezellig terras aan de lange zijde kun je de hele dag lekker mensen kijken. Die flaneren door de prachtige omgeving van de Passage.

Menu: 8

De hele dag wordt dezelfde menukaart gevoerd. Dus of je nu ’s ochtends, tijdens de lunch of in de namiddag een overheerlijke hamburger of een vegaburger wil, het kan! Naast de vele sandwiches,  en salades is er voor de zoetekauw ook genoeg keuze. Van brownies tot cheesecake, een feestje dus. Na de lunch is plek voor de borrelaar aan de gezellige knusse bar. Maar goed wij komen voor de lunch en hebben gekozen voor een palet van diverse lunch gerechten een Orange Me soep, Chicken Caeser Wrap, Falafel Taco en Swimming Veggies een prima combinatie van allerlei smaken.  En niet te vergeten het nagerecht met twee zoete kauwen aan een tafel is dit geen straf. Dit was een goed verzorgd schilderij van kleuren een chocolade brownie, cheesecake en roomijs helemaal top. 

Bediening: 7,5  

De twee heren die op dat moment aanwezig waren zijn vakmensen, ontvangen met een glimlach en informeren naar wens over de gerechten op de kaart. 

Laatste nieuws

Lunch a lungo… Classique 

Er valt bij The Hague Hospitality Experience Centre veel te genieten én te beleven: drie compleet verschillende restaurants, waar...

Lees ook..