3.3 C
Den Haag
maandag, december 4, 2023

Lunch à presto… Foodzie

Onze edities

Waar vroeger het Douwe Egberts café te vinden was is sinds februari horecagelegenheid Foodzie geopend. Je kunt hier zeven dagen in de week terecht voor breakfast, lunch en take away. Op zondag is het mogelijk om hier te genieten van een heerlijk ontbijtje

Locatie 7

Een gunstige locatie midden in het centrum van Den Haag aan de Herengracht. Foodzie ligt op loopafstand van Centraal Station en is hierdoor makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Met de auto parkeren voor de deur  is wat lastig in het drukke centrum van Den Haag, maar er is een parkeergarage om de hoek. Foodzie is dagelijks vanaf 17.00 uur af te huren voor een receptie, feestje of private dining. Aan de voorkant is een ruim terras, waar het met de zomer op komst heerlijk vertoeven zal zijn in de zon.

Interieur 7,5

Een zeer stijlvol interieur waarbij moderne accenten gecombineerd worden met een robuust meubilair van steigerhout. Je kunt kiezen om plaats te nemen aan een van de hoge of lage tafels. Wil je liever toch wat meer privé, dan is er achterin een ruimte ingericht waar je net iets rustiger zit met bijvoorbeeld een zakenlunch.

Menu 8

De menukaart biedt een ruime keuze aan diverse luxe belegde broodjes, salades en een aantal warme gerechten. Het broodje carpaccio met truffelmascarpone, rucola, pijnboompitten en olijfolie en de uitsmijter met ei en gerookte zalm zijn beide zeker aan te bevelen. Ook voor een verse smoothie of wat zoetigheid zit je hier goed. Wij konden het niet laten om nog een stuk van de heerlijke chocoladetaart te proeven, zeker een aanrader! De uitgebreide take away kaart maakt het mogelijk om alle luxe broodjes en diverse smoothies mee te nemen.

Bediening 8

De bediening is zeer vriendelijk en zorgt dat de gasten niks te kort komen. Vooral erg prettig is dat de bestelling snel op tafel word geserveerd. Handig wanneer je niet zo lang de tijd hebt om uitgebreid te lunchen.

Laatste nieuws

Lunch a lungo… Classique 

Er valt bij The Hague Hospitality Experience Centre veel te genieten én te beleven: drie compleet verschillende restaurants, waar...

Lees ook..