3.3 C
Den Haag
maandag, december 4, 2023

Lunch á presto… Cafe Blossom

Onze edities

Op de kruising van de Anna Paulownastraat met de Laan van Meerdervoort is Café Blossom in het Haagse Zeeheldenkwartier niet meer weg te denken. Inmiddels al weer 5 jaar gevestigd daar, dus tijd voor een proef op de som.

Bediening 8

Ondanks de stampvolle zaak werd er al snel een bestelling opgenomen en ook echt snel geserveerd. Petje af! En dit alles met een glimlach, vriendelijk en geduldig.

Interieur 8

Met frisse pastelkleuren gecombineerd met wit en prachtige bloemen is Blossom een fijne ruimte waarin prima geluncht kan worden. Door de grote winkelramen heb je uitzicht op de straat, dus is het ook nog eens droog en warm mensen kijken wat de klok slaat op deze bedrijvige lokatie.

Menu 8

Blossom maakt alle producten dagvers, veelal zonder overbodige toevoegingen en kiezen waar mogelijk biologisch. Door het jaar heen kiezen zij ingrediënten uit per seizoen. Op de kaart staat dan ook waar alles vandaan komt. Bijvoorbeeld Brood van Menno, vlees(waren) bij scharrelslagerij ’t Oude Ambacht en biologische kazen en eieren van ’t Cereaal. Je kan bij Blossom terecht voor ontbijt, lunch en high tea. Op de kaart staan sandwiches, salades, soepen en shakes & cakes (homemade) . Ook kan je een 2-gangen lunch bestellen, welke elke week anders is. Wij kozen voor de Eggs Norwegian, gepocheerd ei, spinazie en gerookte zalm geserveerd met hollandaise op een zuurdesem boterham van Menno. Erg lekker en vers. Tafelgenoot koos voor de  Italian burger. Een burger van limousinrund op een huisgemaakte focaccia, gegrilde groente en taleggio met truffelmayonaise. Een goede burger! De porties zijn niet heel groot, maar precies genoeg

Bereikbaarheid 7,5

Blossom is gevestigd op de hoek Anna Paulownastraat, Laan van Meerdervoort met in de buurt Panorama Mesdag, Vredespaleis en diverse kantoren. Je kan niet echt voor de deur parkeren, maar in de omgeving parkeermogelijkheden genoeg.

Laatste nieuws

Lunch a lungo… Classique 

Er valt bij The Hague Hospitality Experience Centre veel te genieten én te beleven: drie compleet verschillende restaurants, waar...

Lees ook..