2.5 C
Den Haag
dinsdag, december 5, 2023

Brasserie Huisman

Onze edities

Bij brasserie Huisman aan de Frederikstraat kunt u na een dagje winkelen terecht voor een drankje en een hapje of gewoon gezellig een kopje koffie drinken en mensen kijken terwijl de bewoners en bezoekers van de Archipelbuurt de revue passeren.

Locatie 7,5

Ook al lijkt het altijd een drukte van belang, de ervaring leert dat er in en rondom de Frederikstraat altijd wel een plekje voor de auto te vinden is. Verder rijdt er op loopafstand van de winkelstraat natuurlijk genoeg openbaar vervoer. En aangezien Brasserie Huisman tussen de Denneweg en de Javastraat is gelegen, kunt u ook gewoon aanschuiven tijdens een flinke wandeling die u vanuit het centrum naar de Archipelbuurt brengt.

 

Interieur 7

Huisman is begonnen als sportcafé en dat is te zien aan de inrichting: een waanzinnig mooie selectie zwart-wit foto’s van internationale sporthelden siert de wanden en de biervaten in de kelder zijn zichtbaar door de glazen vloer. Sinds april is Huisman een andere weg ingeslagen en profileren zij zich als brasserie, vertelt de vriendelijke medewerker die onze lunch serveert.

 

Menu 7

Wij proeven een aantal gerechten van de uitgebreide lunchkaart (bij Huisman kunt u namelijk ook dineren). De flammkuchen is een klassieker met prei, spek en crème fraîche. Duidelijk bereidt met verse ingrediënten en een goede keus die makkelijk is te delen met uw tafelgast. Het broodje Cajun kip met gegrilde kippendij, cajunkruiden en crème fraîche wordt geserveerd op een knapperig broodje met een pepertje erdoor voor een verrassende bite. Ook bestellen wij een broodje carpaccio van Huisman’s licht gerookte entrecote. De dressing is van mosterd hangop die goed in balans is. Ook de huisgemaakte carpaccio is goed van smaak al haalt het slablaadje een beetje de smaak weg, die mag men in het vervolg naast het broodje leggen en niet ertussen…Bij de koffie snoepen wij nog stiekem van een cheese cake. Deze heeft een knapperige bodem, wordt geserveerd met heerlijke slagroom (ook een kunst!) en verrast met rozijnen onderin het gebakje – of taartje, zo u wilt.

 

Bediening 7

Het vriendelijke personeel staat u bij Brasserie Huisman graag te woord en is goed geïnformeerd over de verschillende mogelijkheden die de uitgebreide keuken biedt. De brasserie is verder ook voor feesten en partijen beschikbaar en prima geschikt voor grote gezelschappen, dus ook voor de zakelijke lunch in deze buurt vol bedrijvigheid!

Vorig artikel
Volgend artikel

Laatste nieuws

Lunch a lungo… Classique 

Er valt bij The Hague Hospitality Experience Centre veel te genieten én te beleven: drie compleet verschillende restaurants, waar...

Lees ook..