-0.5 C
Den Haag
vrijdag, december 1, 2023

Walong

Onze edities

Restaurant Walong is al jaren een befaamd Chinees-Indonesisch restaurant aan de Frederik Hendriklaan in Den Haag en al jaren een begrip in het Statenkwartier. Niet alleen om de chinees indische gerechten maar ook om de uitgebreide Dim Sum kaart.

Locatie 7,5

Walong is gelegen aan de welbekende ‘Fred’ Het restaurant is goed te bereiken zowel met de auto als met het openbaar vervoer. In de straat zelf geldt betaald parkeren, maar aan het plein en de straatjes eromheen is altijd wel een (gratis)parkeerplekje te bemachtigen. In de zomer is er buiten een terras, waar het straks heerlijk vertoeven zal zijn.

 

Interieur 7

Walong is origineel en eigentijds ingericht met een nieuwe, frisse eigentijdse look in Aziatische sfeer. Het interieur oogt zakelijk maar zeker niet ongezellig en door deze sfeer, is het de perfecte locatie voor een lunch met een zakenrelatie.

 

Menu 8

De kaart van Walong is eindeloos, van foe yong hai tot onbekendere gerechten als mak tjieuw thor lieu (roergebakken struisvogelbiefstuk met uien in honing en zoetpikante zwarte-pepersaus). De lunchkaart bestaat uit Dim Sum set lunch, Noodles bar of Special lunch. De Special lunch bestaat uit een soep vooraf en daarna een gerecht uit keuze van het Special menu. Inbegrepen is ook jasmijnthee. Wij kozen uit de Dim Sum set lunch welke bestond uit Ha Kau (Gestoomd garnaalhapje), Steamed shrimp appetizer, Sieuw Mai (2 gestoomde pasteitjes met vlees en garnalen), 2 steamed raviolis with pork and prawn, Cha Sieuw Bao (Gestoomd vleesbroodje), Steamed pork buns, Tjun Kun (Loempiaatje), Small springroll with chicken, Ngau Yuk Kau (Gebakken rundvleeshapje), Fried beef appetizer, Salad Ha Kok (Gebakken garnaalpasteitje), Fried shrimp pastries en Chinese Thee (Imperial Or of Jasmijnthee). Tafelgenoot koos voor Cha Sieuw Chow Mein, roergebakken of krokant gebakken dunne import eiermie met cha sieuw (geroosterd varkensvlees) en Chinese groenten. Heerlijk qua smaak en precies genoeg voor lunch. Prijs kwaliteit is ook meer dan prima.

 

Bediening 7

De bediening bestaat uit chineze dames, zakelijk, snel en beleefd. Een glimlachje zou wonderen doen.

Laatste nieuws

Lunch a lungo… Classique 

Er valt bij The Hague Hospitality Experience Centre veel te genieten én te beleven: drie compleet verschillende restaurants, waar...

Lees ook..