2 C
Den Haag
vrijdag, december 8, 2023

Lunch a lungo… The Living Room

Onze edities

Het Centraal Station in Den Haag is één en al bedrijvigheid. Een gigantisch kruispunt van regionaal openbaar vervoer en treinverkeer met stromen forenzen die hun weg verder vervolgen naar familie-uitje of het werk. The Living Room,

gevestigd in New Babylon, is een oase van rust in deze drukke biotoop en een prima plek om af te spreken. Voor zakenlieden die onderweg zijn maar ook voor reizigers die voor een lange reis nog even een goede lunch willen genieten.

Interieur: 7,5

Genoeg zitplaatsen, in het sfeervolle restaurant. Zak lekker weg in de ruime leren stoelen en kies een plekje bij het raam waar u uitzicht heeft op de voorbij razende auto’s, fietsers en de typisch Haagse ambtenaren, onderweg naar een versnapering of vergadering.

Bediening: 8

Het personeel is vriendelijk en gastvrij. Voor ons laat Charlene van Domburg Scipo een selectie van gerechten maken door de chef, zodat wij ruim kunnen proeven.

Menu: 7,5

Er komt dan ook, in rap tempo, veel op tafel. Maar alles bij elkaar valt de lunch niet te zwaar op de maag. Kortom: ideaal voor een zakelijke lunch.

De tom kha kai soep is goed op smaak gebracht en niet te pittig. Men is ook niet gierig geweest met de kip, die lekker mals is. De tomaten soep is opgevrolijkt met een verrassende mix van groenten, een prima starter die niet overheerst.

Als hoofdgerecht een bedje couscous met kabeljauw filet en groene asperges. De redacteur van dienst kiest de pasta die rijk gevuld is met tomaatjes, spinazie en wederom de groene asperges. De laatste zijn echt prima gegaard, wat een kunst is.

Een goed kopje koffie wordt geserveerd met een kokostaartje met chocolade mousse. Erg mooi opgemaakt, al had het taartje iets meer (kokos) bite verdient.

Bereikbaarheid: 8

Met een parkeergarage onder de grond en het Centraal Station om de hoek is het Restaurant Eden New Babylon uitstekend bereikbaar, ook met de fiets natuurlijk, denk aan die goede voornemens! Kortom: Plan dus gerust een zakelijke lunch afspraak bij The Living Room in 2019.

Laatste nieuws

Lunch a lungo… Classique 

Er valt bij The Hague Hospitality Experience Centre veel te genieten én te beleven: drie compleet verschillende restaurants, waar...

Lees ook..