2.5 C
Den Haag
dinsdag, december 5, 2023

Lunch à lungo… Fish & Meat

Onze edities

Fish & Meat is sinds een maand gevestigd op de eerste etage in New Babylon. Je kunt er terecht voor een ‘all you like to eat’ lunch of diner tegen een vaste prijs. Op diverse kookeilanden worden door chefs verschillende gerechten vers bereid.  De non alcoholische drankjes zijn bij de lunch inbegrepen. Wij nemen de proef op de som. 

Locatie 7 

Fish & Meat is gevestigd in New Babylon, ook wel een ‘New City in the City’, genoemd. Hier kun je werken, winkelen, relaxen, genieten van het prachtige uitzicht en natuurlijk van lekker eten. New Babylon ligt centraal vlak naast NS station Den Haag Centraal. Ook met de auto of de fiets is deze locatie goed te bereizen. Er is een parkeergarage onder het gebouw waardoor je ook op een regenachtige herfstdag binnendoor kunt lopen en er is een grote fietsenstalling op het stationsplein.

Interieur 6

Bij aankomst valt direct de grootte van het restaurant op. Een ruimte met veel zitjes en een hoog plafond. De ruimte lijkt nog groter door de glazen pui bij de entree en de grote ramen aan de zijkant van het restaurant. Wij kiezen voor een tafeltje aan de zijkant waar we uitkijken op het stationsplein. Het interieur kenmerkt zich door een industrieel karakter met een open plafond. De kleurrijke stoelen met rode en oranje accenten brengen weer wat warmte terug in de ruimte. Achterin is het vrij donker, maar misschien ’s avonds wel wat leuker aangelicht tijdens het diner.

Menu 6,5

Wie kent het niet? Het concept is eigenlijk heel eenvoudig. Voor een vaste prijs mag je zoveel eten als je wilt. Met name voor grote eters kan dit een voordeel zijn. Wij doen het wat rustiger aan en proberen zoveel mogelijk kleine gerechtjes. De naam van het restaurant verklapt de variatie van gerechten: vis en vlees. Een kaart is er niet. Maar dit is ook niet nodig. Een rondje langs het buffet zegt genoeg. Het soepje slaan we dit keer over en we beginnen met het koude buffet van salades en diverse soorten vis: sushi, zalm, krab en makreel. De keuze is zeer divers. Voor de liefhebbers van vlees liggen er malse sateetjes op de grill. ’s Avonds is het warme buffet een stuk uitgebreider en zijn er meer kookeilanden geopend.

Bediening 6 

De bediening is vriendelijk. We krijgen een korte uitleg over hoe het concept in zijn werk gaat. Verder is de bediening aan jezelf. Ben je op zoek naar een geschikte locatie voor een meeting met wat kleine hapjes in een ongedwongen sfeer dan zou ik hier zeker een keer langs gaan om te lunchen.

Laatste nieuws

Lunch a lungo… Classique 

Er valt bij The Hague Hospitality Experience Centre veel te genieten én te beleven: drie compleet verschillende restaurants, waar...

Lees ook..