3.3 C
Den Haag
maandag, december 4, 2023

La Gro Geelkerken Advocaten denkt vooruit!

Onze edities

Op 1 januari 2019 zag La Gro Geelkerken Advocaten het levenslicht, een fusie van La Gro Advocaten en Geelkerken Linskens Advocaten. Met vereende krachten richten de bijna vijftig advocaten van het kantoor zich op de dagelijkse juridische dilemma’s van ondernemers, non-profit organisaties en overheden.

Expertise en specialisatie

“De expertise van het kantoor is door de fusie nóg omvangrijker geworden”, vertelt Mr. Coen Verhaegh op de Haagse vestiging in WTC The Hague. “Die expertise koppelen wij aan een spectrum van specialisaties, zoals huur- en onroerend goedrecht, contractenrecht, reisrecht, ICT- en privacyrecht, arbeidsrecht, ondernemingsrecht en bouwrecht. Er is een sterke behoefte aan vooruit denkende gespecialiseerde advocaten. Door de fusie staan wij nu op plek 33 van de grootste advocatenkantoren in Nederland.” 

Haagse regio als ideale locatie

Mr. Pieter van Deurzen haakt in op de woorden van Verhaegh: “Als je je verder wilt specialiseren op de voor ondernemers relevante onderwerpen en echt toegevoegde waarde wilt bieden, is het aanbrengen van focus op branches en rechtsgebieden noodzakelijk en dat kan beter en sneller binnen het verband van een groter kantoor. Wij zijn ervan overtuigd dat wij met de fusie dat doel bereiken en dat de kwaliteit van dienstverlening nog beter wordt. Wij willen onze klanten ontzorgen door vooruit te denken. Als relatie van La Gro Geelkerken, hoef je je geen zorgen te maken over het juridisch speelveld waarin je je als ondernemer moet begeven. Naast de overige vier kantoren, zijn we door de fusie ook in Den Haag in omvang gegroeid. Dat is een bewuste keuze. De regio Haaglanden heeft een dynamisch ondernemersklimaat; de ideale werkomgeving voor ons.”

Proactief kantoor

Verhaegh: “En om mee te kunnen in die dynamiek, vereenzelvigen wij ons met de ondernemers die wij bijstaan. Door vooruit te denken komen zij niet voor juridische verrassingen te staan. Daarvoor moet je ook de vinger aan de pols houden van het ondernemersklimaat, iets wat wij doen door branchekennis te vergaren, netwerkevenementen te bezoeken en ons lidmaatschap van verschillende ondernemersverenigingen. Persoonlijk ben ik met mijn vakgenoten op dit moment druk met de ontwikkelingen rondom de nieuwe omgevingswet, die in 2021 van kracht wordt. Zo draait in De Binckhorst voor de wetgeving op dit moment een pilot waarbij wij nauw betrokken zijn.”

Niet voor niets in WTC

Van Deurzen: “Ik adviseer veel ondernemers over de juridische inrichting van hun business model. Veel van hen zijn werkzaam in de innovatie en ICT branche, een zeer belangrijke sector voor de regio. Met ons kantoor in het WTC The Hague, dat zich bevindt in het zogenoemde Central Innovation District, zitten wij dus dicht bij het spreekwoordelijke vuur. Collega Mr. Mathijs Arts houdt zich bezig met fusies en overnames, ook een belangrijk hedendaags aspect van deze branche. Daarnaast voeren wij vanuit Den Haag onder leiding van Mr. Nick de Leeuw de meest gespecialiseerde reisrechtpraktijk van het land.”

Genomineerd voor de Gouden

Zandloper 2019 categorie Innovatie

Wist u dat het kantoor is genomineerd voor een Gouden Zandloper 2019, in de categorie Innovatie, voor haar werk aan Security Token Offerings? Een prijs voor meest innovatieve product in de advocatuur. Kortom, het is niet overdreven om te stellen dat het gefuseerde La Gro Geelkerken een aanwinst is voor ondernemend Den Haag!

Laatste nieuws

Lunch a lungo… Classique 

Er valt bij The Hague Hospitality Experience Centre veel te genieten én te beleven: drie compleet verschillende restaurants, waar...

Lees ook..