7.2 C
Den Haag
zaterdag, december 9, 2023

Jamo Vastgoed Service ‘Als de waterleiding ’s nachts klapt, kom ik ook’

Onze edities

Robert van Herwaarden (39) is de oprichter en eigenaar van Jamo Vastgoed Service. Scheelt er iets aan een pand in Jamo’s beheer, dan lost van Herwaarden dat direct op. “Dienstverlening heeft onze topprioriteit.’’ 

 “Ik begon in 1997 in de loodgieterij. Na acht jaar ben ik daarmee gestopt. De bouw liep enorm terug en ik ging daardoor noodgedwongen de sales in. Ik was accountmanager bij een afvalverwerker.’’

Maar vastgoedklanten die wisten dat Van Herwaarden uit de bouw kwam, bleven hem vragen voor allerlei klusjes. Hier een kraantje repareren, daar een douche plaatsen. Voor hij het wist had hij zich ingeschreven bij de Kamer van Koophandel met zijn eenmanszaak Jamo Vastgoed Service, vernoemd naar zijn kinderen Jade en Timo.

Twaalf jaar lang deed Van Herwaarden dubbel werk: Overdag werkte hij als accountmanager op kantoor, vanaf 17.00 uur bezocht hij zijn klanten die hem nodig hadden voor allerlei klusjes aan hun panden. “Dat was wel handig, om vijf uur gaan alle bedrijven dicht. Ik kon zo vanuit mijn werk naar de klanten toe.’’ 

Op een gegeven moment kreeg Van Herwaarden het zo druk dat het combineren van baan en bedrijf niet meer praktisch was. “In april 2017 ben ik volledig met het vastgoedbeheer aan de slag gegaan. Een keuze waar ik nog elke dag blij mee ben!’’

Zakelijke markt

Jamo Vastgoed Service richt zich op de zakelijke markt van beleggers, makelaar, woningcorporaties  en heeft bijvoorbeeld ook verschillende ambassades in beheer. Het werkgebied loopt van Leiden tot Rotterdam, de kern ligt in Den Haag en Wassenaar. Van Herwaarden is steeds het aanspreekpunt voor klanten. “Zij bellen mij direct op mijn 06, waardoor ik snel kan schakelen.’’

Werkte hij aanvankelijk vanuit huis, sinds een jaar ligt Jamo’s basis in Rijswijk. Daar nam Van Herwaarden het pand over waarin vroeger boekhandel Paagman was gevestigd. Het gebouw had zeven jaar leeggestaan. Van Herwaarden heeft het pand teruggebracht in de oude staat met twee winkelpanden. Jamo Vastgoed Service houdt hier kantoor. 

Schoonmaak

Na een verbouwing zorgt Jamo Vastgoed Service ervoor dat het complete pand schoon wordt opgeleverd. Daarvoor is Jamo Schoonmaak opgericht. Dat bedrijfsonderdeel houdt richt zich compleet op de schoonmaak van vastgoed. “Wij verzorgen bijvoorbeeld de dagelijkse schoonmaak van panden met vier- tot vijfhonderd studentenkamers. Tevens verrichten wij het schoonmaakwerk voor de stichting Haagse apotheken. Deze poot van het bedrijf wordt steeds groter.’’ 

Van Herwaarden heeft nog een droom. “Ik wil graag doorgroeien in het vastgoed. Ik streef ernaar om op korte termijn mijn eigen vastgoedportefeuille uit te breiden.’’

Maar voorlopig onderscheidt Jamo Vastgoed Service zich door de tiptop service: “Als de waterleiding ’s nachts klapt, kom ik ook.’’ 

www.jamovastgoedservice.nlhttp://www.jamovastgoedservice.nl

Laatste nieuws

Lunch a lungo… Classique 

Er valt bij The Hague Hospitality Experience Centre veel te genieten én te beleven: drie compleet verschillende restaurants, waar...

Lees ook..