2.5 C
Den Haag
dinsdag, december 5, 2023

Geslaagde Bedrijfsautotestdag 2014

Onze edities

Vandaag was het weer tijd voor onze jaarlijkse Bedrijfsautotestdag. De dag begon mistig, maar al vrij snel klaarde het op en verheugde iedereen zich op het testen van de bedrijfsauto’s. Dit jaar bestond de keuze uit: Renault, twee Ford wagens, Mercedes, Citroën en Opel. Na een warm ontvangst bij KPN XL met een kopje koffie en gevulde koek was het tijd voor een eerste testrit. Na enkele rondjes gereden te hebben, konden de eerste ervaringen gedeeld worden met een vers kopje koffie, aangeboden door het sfeervolle restaurant De Landbouw in Wassenaar. Even poseren voor de fotograaf en op naar een nieuw ritje.

Met veel enthousiasme worden de bedrijfsauto’s één voor één op het parkeerterrein van het restaurant Pex gereden. De Bedrijfsautotestdag werd afgesloten met heerlijk gemaakte broodjes door Pex. Een heerlijk geslaagde dag met droog en rustig herfstweer. Wij kijken nu al uit naar de volgende Bedrijfs- en autotestdag.

Laatste nieuws

Lunch a lungo… Classique 

Er valt bij The Hague Hospitality Experience Centre veel te genieten én te beleven: drie compleet verschillende restaurants, waar...

Lees ook..