1.4 C
Den Haag
maandag, december 4, 2023

Gardens Business Centres breidt uit met premium flexibele kantoorfaciliteiten in New Babylon Den Haag

Onze edities

Gardens Business Centre New Babylon, sinds 2012 gevestigd in het New Babylon gebouw, is uitgebreid met 15 flexibele kantoorunits, te huur voor externe bedrijven en organisaties. 

Waar voorheen Gardens Business Centre New Babylon ruimte bood aan meer dan 40 bedrijven, was er behoefte aan meer en grotere units. Hier is nu gehoor aan gegeven door extra ruimere kantoren tot 200 vierkante meter aan te bieden. 

Het interieur is ontworpen door een bekende binnenhuisarchitect Casper Schwarz. Hij heeft gekozen voor een eigentijds upscale en zakelijke uitstraling, waarbij er bijzonder is gelet op fantastisch gebruiksgemak in combinatie met esthetiek. 

De kantoren hebben een premium uitstraling en zijn full service. Dit houdt in dat de kantoren worden aangeboden met volledig ingericht en hoogwaardig meubilair, schoonmaak, supersnel internet en gebruik van het uitgebreide koffiebuffet. Ook worden de receptiediensten volledig afgehandeld door gastvrije medewerkers. 

Huurders kiezen de kantoorfaciliteiten vanwege de zeer centrale ligging – direct naast Den Haag Centraal en makkelijk per auto te bereiken. Er is een parkeergarage onder het gebouw met ruim 1.200 parkeerplekken. Naast de modernste faciliteiten en de hoogwaardige uitstraling wordt de gastvrijheid van het team en directe toegang tot de binnentuin als prettig ervaren. Het business centre is momenteel al bijna volledig verhuurd. Binnen het New Babylon pand bevindt zich een conferentiecentrum, diverse restaurants en winkels, een uitgebreide sportschool en zal binnenkort een supermarkt openen. 

Gardens Business Centres maakt onderdeel uit van PW Offices. PW Offices biedt op diverse locaties in Nederland naast full service flexibele kantoorunits en werkplekken ook hoogwaardig geclassificeerde vergader- en congrescentra. 

Wilt u meer weten over Gardens Business Centre New Babylon? 

Kijk op www.gardensbusinesscentres.nl of neem contact op met Thomas van der Zee via 06-30630070 of thomas@new-babylon.nl

Laatste nieuws

Lunch a lungo… Classique 

Er valt bij The Hague Hospitality Experience Centre veel te genieten én te beleven: drie compleet verschillende restaurants, waar...

Lees ook..