Donderdag 11 April organiseert RTR Events de VvE & Vastgoedonderhouds beurs Haaglanden/ Rotterdam. Het zal plaatsvinden in het GIA Trade & Exhibition Center.

De VvE & Vastgoedonderhoud Beurs is de plek om op een vrijblijvende manier gerenommeerde bedrijven te ontmoeten die gespecialiseerd zijn in onder meer dakbedekking, beveiliging, asbestsanering, gevelreiniging, schoonmaak, vochtbestrijding, liftonderhoud, energiebesparing, ventilatie, isolatie, verzekeringen en nog veel meer. Indien u geen vragen heeft met betrekking tot vastgoedonderhoud maar juist meer wilt weten over de wet- en regelgeving over bijvoorbeeld Airbnb verhuur of wat de Europese Energiewetgeving voor uw vastgoed, betekent dan bent u ook op het juiste adres. Op de beurs zullen onder andere meerdere workshops verzorgd worden door meerdere organisaties.

Centrale thema’s van dit jaar zijn Veiligheid en Duurzaamheid. Het gevoel van veiligheid wordt namelijk steeds belangrijker in deze tijd en daarnaast neemt het belang van verduurzaming van uw vastgoed en de Europese energiewetgeving een grote rol. De vraag blijft echter, hoe kunt u hier zelf mee aan de slag? Waar moet u beginnen en bij wie kan u terecht?

Het thema van de beurs zal zijn Smart Cities. De Nederlandse steden zullen duurzamer, leefbaarder en beter bereikbaar worden. Door nieuwe technieken zijn wij in staat om onze energie- en waterbeheer efficiënter te maken. Innovatieve ideeën zullen onze steden toekomstbestendiger maken. De VvE & Vastgoedonderhoud beurs richt zich daarom op de toekomst en staat dit jaar in het teken van ”Smart Cities”.

Voormalig Wethouder Frits Hufnagel zal met niemand minder dan Ed Nijpels, voorzitter van de borgingscommissie Energieakkoord en voorzitter van het klimaatberaad,  aan het eind van de middag een panel discussie voeren over Energie en Klimaat. Genoeg reden dus om langs te komen op de 8de editie van de VvE & Vastgoedonderhoud Beurs op 11 april tussen 10:00 en 17:00 in het GIA Trade & Exhibition Center.

U kunt zich aanmelden via: info@rtrevents.nl

Voor vragen kunt u ons bereiken op: 070-346 72 17

 

Print Friendly, PDF & Email