Entrada Restaurants Claim

zakelijk bijeenkomsten - wijnproeverij - borrel - kookworkshops - en meer

0 / 5
Add to favorites Compare

Entrada Restaurants & Catering is het moederbedrijf van twaalf restaurants gevestigd aan de kust van Scheveningen, Noordwijk, Kijkduin en in hartje centrum van Den Haag.

De diversiteit aan sferen en keukens biedt voor elk wat wils. Al onze locaties zijn uitermate geschikt voor een smakelijke lunch of diner, een meeting of receptie, een wervelend feest of een bijzondere thema-avond.

Daarnaast verzorgen wij ook catering op locatie met eventueel een compleet aangekleed feest met meubilair, entertainment en bediening. Dit alles geheel gebaseerd op uw eigen wensen en budget.

Print Friendly, PDF & Email
  • Contactpersoon Michael de Ridder
  • Adres Palaceplein 253, 2587 WL 's-Gravenhage
Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sunday
09:00 - 17:30 09:00 - 17:30 09:00 - 17:30 09:00 - 17:30 09:00 - 17:30 13:00 - 17:00 -

Print Friendly, PDF & Email
Kan ik een offerte aanvragen voor een groepsreservering, personeelsuitje of receptie?
Ja geen enkel probleem. Stuur je aanvraag naar sales@entrada-restaurants.nl en de desbetreffende locatie, en u krijgt binnen 24 uur een offerte op maat conform uw wensen en voorkeuren.
Kunnen we met een grote groep terecht?
Ja dat is mogelijk, iedere locatie heeft verschillende ruimtes en faciliteiten voor (grote) groepen. Voor groepen gelden andere tarieven en arrangementen. Neem via de mail sales@entrada-restaurants.nl contact op met de desbetreffende locatie voor een prijsopgave en de mogelijkheden.
Kunnen we ook op rekening betalen?
Ja, voor bedrijven/instellingen is dit mogelijk. De aanvraag dient minimaal één week van tevoren te worden ingediend bij de desbetreffende locatie. Dit verzoek vooraf graag per e-mail verzenden met hierbij een recent uittreksel van de Kamer van Koophandel en een kopie van het legitimatie bewijs van de persoon die de factuur ondertekent. Op de dag zelf dient degene die de factuur ondertekent een visitekaartje mee te nemen op naam, van het bedrijf. Bij binnenkomst s.v.p. bij de receptie melding maken van de gemaakte afspraak over het betalen op rekening. Bij de factuur wordt €15,- administratiekosten in rekening gebracht.
Follow by Email
LinkedIn
Instagram