DYNAMISCH, INTERNATIONAAL EN MULTIDISCIPLINAIR WAARDOOR GEEN DAG HETZELFDE IS.

Op ieder vakgebied staat in de horeca de mens centraal en kan een medewerker nog steeds het verschil maken. Probleemoplossend vermogen, passie en creativiteit kunnen dan ook volop worden aangesproken. Medewerkers krijgen veel verantwoordelijkheid en zelfstandigheid, ze houden van hun vak, de belevenis en de mensen die erin werken. Een baan in de horeca is geen werk maar een life style.

Het horecalandschap in Nederland is erg divers; snackbars, fastfood, bars, nachtclubs, congreslocaties, restaurants, de pizzakoerier, pensions en hotels het valt allemaal onder horeca. Al deze bedrijven zijn ook om in te werken verschillend.

Werktijden, gewenste opleidingsniveaus, benodigde vaardigheden en natuurlijk de kleding per discipline. Iedereen heeft voor zijn of haar vakgebied andere wensen en eisen.

Print Friendly, PDF & Email
  • Contactpersoon Corne Baldwin
  • Adres Esperantostraat 10
    2518LH, DEN HAAG
Follow by Email
LinkedIn
Instagram