2.5 C
Den Haag
dinsdag, december 5, 2023

Flynth Zoetermeer en Naaldwijk slaan handen ineen

Onze edities

De kantoren van Flynth Adviseurs & Accountants in Zoetermeer en Naaldwijk werken sinds 1 januari nog intensiever samen. Vestigingsdirecteur in Zoetermeer Maurice Verhoeff en de Naaldwijkse vestigingsdirecteur Frank Duijvestijn, beiden ook accountant, staan aan het roer van deze nieuwe ontwikkeling die beide vestigingen nog meer slagkracht gaat brengen.

Het kantoor in Zoetermeer telt 32 personeelsleden, de vestiging in Naaldwijk is met ruim honderd werknemers het grootste kantoor van de 60 Flynth-vestigingen in Nederland. Zoetermeer en Naaldwijk waren al gewend experts over en weer in te zetten en dat zal in de toekomst alleen nog maar toenemen, leggen Verhoeff en Duijvestijn uit in het kantoor aan de Heliumstraat in Zoetermeer.

Expertise

De Zoetermeerse vestiging heeft fiscale expertise in huis en is deskundig op het gebied van advisering rondom subsidies. Het Naaldwijkse kantoor is van alle markten thuis. Het blinkt uit in onder meer bedrijfs- en juridische advisering, advisering rond arbeidszaken en loonbelastingzaken. Samen hebben zij alle disciplines in huis om ondernemers optimaal te ondersteunen. In welke levensfase het bedrijf zich ook bevindt.

“Het basiswerk bestaat uit het samenstellen van jaarrekeningen en het opstellen van diverse belastingaangiftes, maar daarbij bieden wij full service dienstverlening,’’ legt Duijvestijn uit. “Wij begeleiden bedrijven in de startfase, de ontwikkelingsfase, de stabiele fase en de eindfase. In elke periode heeft een ondernemer met andere zaken te maken.’’

Verhoeff vult aan: “Een ondernemer begint alleen, maar groeit en heeft personeel nodig. Wij hebben bijvoorbeeld HR-experts die bij sollicitaties aan tafel komen zitten. Ondernemers kunnen waar nodig ook deskundig advies krijgen bij ontslag of ziektebegeleiding.’’

Loyaal

Hun klanten zijn loyaal, zeggen de accountants. Daardoor zien ze ook aanloop van nieuwe klanten. “In de tijd van de economische crisis zagen we een tijdje minder omzetgroei, omdat er ook bedrijven moesten stoppen. Nu staan de klanten weer op, groeien en er komen nieuwe ondernemingen bij. Onze bestaande klanten vertellen aan potentiële klanten dat ze bij ons goed terecht kunnen,’’ zegt Duijve-stijn.

Ondernemers voelen zich thuis bij Flynth, omdat de accountants pro-actief werken: “Verandert er iets op fiscaal gebied, of komt er een nieuwe subsidie, dan kaarten wij dat aan. Klanten zijn over het algemeen goed op de hoogte van wat er speelt. Wij geven hen de details. Het wordt gewaardeerd dat wij meedenken,’’ verheldert Duijvestijn.

Actueel

Verhoeff brengt ter sprake dat Flynth met een systeem werkt waarbij het mogelijk is dat de accountants de actuele ontwikkelingen in een bedrijf op de voet kunnen volgen. “Als er vandaag een factuur wordt gestuurd, kan die direct worden geboekt. We zijn altijd bij met boeken. Ook kunnen we op deze manier snel zien als er zich iets afwijkends voordoet binnen het bedrijf. Daar wijzen wij de klant direct op. Samen bekijken we wat er precies aan de hand is, waarna de ondernemer op tijd kan ingrijpen,’’ zegt Verhoeff.

Met alle disciplines in huis, worden de klanten van Flynth snel op alle gebied geholpen. De specialisten kunnen met de intensieve samenwerking tussen Zoetermeer en Naaldwijk nu ook makkelijker van kantoor wisselen, zodat de gevraagde experts altijd aanwezig zijn. Met groeiende klanten en een klantenbestand dat steeds uitbreidt, zien de accountants ook plaats voor nieuw talent. “Er is ruimte voor assistent accountants en fiscaal adviseurs’’, aldus Verhoeff en Duijvestijn.

Laatste nieuws

Lunch a lungo… Classique 

Er valt bij The Hague Hospitality Experience Centre veel te genieten én te beleven: drie compleet verschillende restaurants, waar...

Lees ook..